Parama dėkojame




Sprogimas

Tikslas pasiektas

  Rugsėjo 21 d. Europos kelių policijos tinklas TISPOL iškėlė ambicingą tikslą – vykdant prevencines eismo saugumą keliuose gerinančias priemones, pasiekti, kad Europos keliuose nežūtų nė vienas žmogus.

     Prisidėdami prie projekto EDWARD (European Day Without A Road Death), Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kartu su kolegomis iš visos Lietuvos keliuose vykdė eismo dalyvių kontrolę, atkreipdami visuomenės dėmesį į beprasmių aukų keliuose skaičiaus mažėjimą.

     EDWARD iššūkį Lietuvos kelių eismo dalyviai priėmė garbingai, ir bendras tikslas – pasiekti, kad mūsų šalies keliuose neįvyktų eismo įvykių su tragiškomis pasekmėmis – buvo pasiektas. Rugsėjo 21 d. per parą šalies keliuose įvyko du eismo įvykiai, juose dalyvavę žmonės nepatyrė labai rimtų sužalojimų. Telšių apskr. VPK prižiūrimoje teritorijoje šią parą eismo įvykių, kuriuose nukentėtų žmonės, neužfiksuota.

       Rugsėjo 21 d. vykdytos priemonės metu Telšių apskr. VPK prižiūrimoje teritorijoje iš viso buvo nustatyta 17 Kelių eismo taisyklių pažeidimų, tarp kurių – du neblaivūs dviratininkai, vienas – automobilio vairuotojas. Taip pat nustatyti trys greitį viršiję vairuotojai, vienas nubaustas už pavojingą vairavimą. Tarp pažeidėjų – ir telefonu kalbėję, nesegėję saugos diržų bei kitus lengvesnius pažeidimus padarę eismo dalyviai.

     Per 8 šių metų mėnesius Telšių, Mažeikių, Kelmės ir Akmenės rajonuose iš viso įvyko 555 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužaloti 134, žuvo 6 žmonės. Siekiant pasiekti šių skaičių mažėjimo, visi eismo dalyviai privalo suprasti, kad saugumas – kiekvieno iš jų rankose. Tik kiekvieno atsakingas dalyvavimas eisme padės išvengti skaudžių nelaimių keliuose.

Telšių apskr. VPK informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode