Parama dėkojame




Sprogimas

Paramą gavusieji gali grąžinti nekokybiškas pupeles

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) uždraudė tiekti paramai nekokybiškus pupelių konservus ir nurodė juos saugiai sunaikinti.

VMVT gavo informaciją iš Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūros dėl galimai nekokybiškų konservuotų pupelių, gautų pagal projektą „Parama maisto produktais III“ (gamintojas – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“). Konservuotos pupelės buvo skirtos skurstantiems asmenims kaip Europos Sąjungos pagalba.

VMVT inspektoriai atliko konservuotų pupelių patikrinimus jas pagaminusioje įmonėje – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“, taip pat tiekėjo – UAB „Sanitex“ ir projekto partnerių sandėliuose. Patikrinimų metu nustatyti nekokybiški konservai (partijos Nr. 3709, pagaminti nuo 2016-10-03 iki 2016-10-07, iš viso 120 863 vnt., išfasuotų po 330 g, viso 36 259 kg). Pakuotės buvo išsipūtę, atidarius jautėsi rūgimo kvapas.

Gamintojas – UAB „Kėdainių konservų fabrikas“ pats priėmė sprendimą atšaukti ir kitas iš tų pačių žaliavų pagamintas konservuotų pupelių partijas (partijų Nr.3534, 3664, 3932, 3634).

Paramos gavėjai, gavę nekokybiškų pupelių konservų, gali juos grąžinti paramos dalintojams.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode