Sprogimas

Geriausi televizoriai iki 400 eur, gidas 2020 metams

Jeigu ieškote televizoriaus ir jūsų biudžetas yra iki 400 eurų, šis straipsnis jums padės labai smarkiai sutrumpinti paieškas. Dar ne taip ir seniai prabangus televizorius kainuodavo nepalyginamai daugiau. 2020 metais puikų, aukštos raiškos, išmanųjį SMART TV galima įsigyti ir už sąlyginai nedidelę sumą. Tokia investicija bus ilgalaikė, mat televizoriaus dažnai keisti tikrai nereikia, o technologijų revoliucijų nevyksta tiek daug, kad daiktas taptų atgyvenusiu. Taigi, koks televizorius už mažiau nei 400 eurų gali būti geru pirkiniu?

Kainos tikslios 2020m. sausio viduryje - . Į kiekvieno produkto nuorodą parduotuvėje – varle.lt

SAMSUNG RŪ7172 50 colių (127cm) įstrižainės (pilnas serijos nr: UE50RU7172UXXH) – 348 eur

Ieškodami geriausio kainos ir kokybės santykio (būtent į ką ir orientuotas šis gidas), tikrai, beveik visada atsiremsite į P.Korėjos galiūno Samsung gaminius.

RU7172 serijos televizoriai turi tikros 4K UHD raiškos ekraną, itin daug vaizdo kokybę programinės įrangos triukais pagerinančių funkcijų, SMART galimybes, daug HDMI ir kitų jungčių ir t.t. Pačio televizoriaus konstrukcija taip pat yra plona bei moderni, jis lengvai įsipaišo į modernesnį ar retro stiliaus interjerą.

Patogiu pulteliu lengva valdyti įvairias funkcijas, operacinės sistemos meniu bei sąrankos funkcijos labai lengvai pasiekiamos. Taip pat turėsite ir šimtus garso, vaizdo ir kitų procesų parametrų redagavimui. Šį televizorių lengvai pritaikysite maloniausiam žiūrėjimui. PurColor technologija sustiprins spalvų kontrastus, o UHD procesorius išryškins vaizdą, kad jis atrodytų gyvesnis.

Philips 43PFS5503/12 (108m) įstrižainės – 232 eur

Ekonomiškesnis bei labai ekonomiškas Philips gamintojo televizorius su labai ilgu serijiniu pavadinimu – puikiai išdirbtas biudžetinės klasės sprendimas. FULL HD technologijos ekranas atkuria vaizdą net iki 1080p raiška, o labai patraukli kaina bei didelė ekrano įstrižainė verčia šį įrenginį vienu iš geidžiamiausių rinkoje jau eilę metų.

Dvi HDMI jungtys leis lengvai sujungti televizorių su žaidimų konsole ar kompiuteriu, o plonų kraštų dizainas nerėš akies interjere.

LG 43LK5100PLA (108cm) įstrižainės – 302 eur

LG negamina tiek daug televizorių kaip Samsung, tačiau jų gamoje rasite tik itin kokybiškus bei labai patrauklius gaminius. Būtent šis modelis gali transliuoti pačios aukščiausios kokybės FULL HD vaizdo medžiagą iki 1080p skiriamosios gebos.

DynamicColor sistema įvairias, kontrastingas spalvas, žiūrint iš arti ar iš toli – paverčia labiau tikroviškomis. Šiek tiek dėmesio reikėtų skirti ir garsui. LG su šiuo modeliu nemažai investavo į erdvinio garso pojūtį, kuris leis įsijausti į filmą ar sporto rungtynes. Bet kuriam turinio tipui nesunkiai rasite ir tinkamą vaizdo nustatymą.

SAMSUNG RU7472 (108cm) įstrižainės – 398 eur

Dar vienas SAMSUNG televizorius šiame sąraše. Jeigu galite sau leisti arti 400 eur išlaidų, už šį televizorių, tikriausiai, geriau nieko nerasite. RU7472 modelyje įrengtos pačios naujausios technologijos, o atkuriamo vaizdo kokybė nepalieka abejingų.

Televizoriuje įmontuotas UHD procesorius gali atkurti net iki 4K raiškos vaizdą, kuris dar ir paryškinamas HDR (Didelio dinaminio diapazono, angl. Highdynamic range) funkcija. Labai patogus valdymo pultelis yra išmanus, o televizoriuje esantis išmanus asistentas padės kanalus perjungti ar filmus rasti visai be rankų... Išmaniai nuostabu!

Parengta pagal: varle.lt

20-22

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode