Sprogimas

2 priežastys atėjus šaltajam metų laikui, savo namus praturtinti įvairiais eteriniais aliejais

Eteriniai aliejai – tik viena iš tūkstančio priemonių, kurią galite įsigyti savo namams. Tačiau tikrai netrūksta priežasčių, kodėl atėjus šaltajam ir tamsiajam metų periodui, derėtų savo namus praturtinti būtent šiais aliejais.

Jau netrukus supažindinsime su argumentais, kodėl verta investuoti į tokį pirkinį, o beieškantieji, kur galėtų įsigyti itin aukštos kokybės, su meile, rūpesčiu bei atidumu pagamintų šių gaminių, turėtų užsukti į garbanė.lt. čia taip pat jūsų laukia ir itin patrauklios akcijos bei eterinius aliejus jau įsigijusių pirkėjų atsiliepimai, kurie taps itin vertingais informacijos šaltiniai pasirenkant.

 

Daugiau energijos ir žvalumo

Nereikia ir sakyti – bos tik prasideda ruduo ir dienos sutrumpėja, saulės šviesos lieka mažiau, pasipila žmonių skundai apie tai, kaip jiems trūksta energijos, žvalumo ir kaip visą vasarą lydėjusi itin pakili nuotaika, kažkur taip pat pradingo. Tačiau, ar viskas taip blogai? Taip, šiltų saulės spindulių rudenį susigrąžinti jau nebeįmanoma, tačiau tikrai galima savo namus paversti tokia erdve, kurioje jaustumėtės žvaliai bei energingai, tereikia pasirinkti tinkamus eterinius aliejus. Citrinų, greipfrutų, apelsinų, mandarinų eterinių aliejų skleidžiami kvapai pagerins jūsų nuotaiką, paskatins budrumą, leis greičiau susikoncertuoti, suteiks energijos bei žvalumo.

Švaresnis namų oras ir mažesnė virusų koncentracija

Vis dar daugybė žmonių galvoja, kad atėjus rudeniui ar žiemai, peršalimo ligomis susergame tiesiog todėl, kad peršąlame. Tačiau yra ne visai taip – iš tiesų su šiais nemaloniais susirgimais susiduriame todėl, kad daugiau leidžiame laiko patalpose, kurios nėra tinkamai vėdinamos, tad itin didelė virusų koncentracija, padidina ir tikimybę susirgti. Taigi, jei norime sudaryti savo sveikatai draugiškas sąlygas, t.y. sumažinti patalpoje esančių virusų koncentraciją, turime prisiminti, kad bene patys efektyviausi būdai yra du: kokybiškas patalpų vėdinimas bei jų kvėpinimas eteriniais aliejais, pavyzdžiui, pušų, eukaliptų, mėtų, rozmarinų, čiobrelių, kadagių. Be to, šie eteriniai aliejai pasižymi ir mūsų imunitetą stiprinančiomis savybėmis.

Taigi, kaip matyti, tikrai netrūksta priežasčių, kodėl atėjus rudeniui, vertėtų investuoti į pačius įvairiausius aliejus, nuo karštų ir saulėtų citrusinių vaisių iki šaltos ir didingos mėtos. Šie eteriniai aliejai ne tik papildys jūsų namus puikiai aromatais, bet ir sumažins virusų koncentraciją, tad bus mažesnė tikimybė susirgti; o taip pat – būsite žvalesni ir energingesni.

20-177

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode