RETRO

4 prietaisai, palengvinantys jūsų kasdienį gyvenimą

Gyvename tokiame pasaulyje, kuriame vienas svarbiausių dalykų yra laikas ir kuriame atrodo, jog jo niekada niekam neužtenka. Tai - tikrai nestebina, kadangi daugelio žmonių gyvenimo tempas šiuolaikiniame pasaulyje yra be galo didelis. Darbas, namų ruošos darbai, asmeninis tobulėjimas ar laikas su artimaisiais – tai yra dalykai, kuriuos reikia suderinti tarpusavyje ir kuriems reikia atrasti bent keliolika minutėlių kasdien. Visa tai verčia žmones ieškoti bet kokių priemonių, padėsiančių sutaupyti brangų jų laiką bei leisiančių šiek tiek atsipūsti. Jei ir jums įdomu, kokios gi jos, šiame straipsnyje pateiksime 4 šių laikų prietaisus, kurie tikrai gali palengvinti kiekvieno iš mūsų gyvenimą. 

 

Išmanusis laikrodis

Išmanusis laikrodis – tai prietaisas, kuris leidžia mums išlikti fiziškai aktyviems ir palaikyti fizinę formą net ir tuomet, jei daug laiko praleidžiame namuose. Šis laikrodis fiksuoja žmogaus nueitą atstumą per visą dieną, taip pat gali sekti miegą, matuoti širdies ritmą ar net streso lygį. Priklausomai nuo pasirinkto laikrodžio modelio, funkcijos, kurias rasite laikrodyje, gali skirtis, tačiau daugelis jų gali tapti tikrų tikriausiais žmogaus asistentais. Svarbiausios naujienos ir pranešimai, orų prognozės, o taip pat ir galimybė kontroliuoti kitus turimus jūsų namų įrenginius vos keliais laikrodžio paspaudimais – viskas yra tai, ką gali suteikti šis išmanusis prietaisas. Jei susidomėjote galimybe įsigyti vieną jų, šioje svetainėje rasite įvairiausių laikrodžių modelių bei visą reikiamą informaciją apie kiekvieną iš jų. 

Siurblys robotas

Siurbimas greičiausiai daugeliui nėra pats mėgstamiausias namų ruošos darbas. Negana to, jog siurblys dažnai yra gana sunkus ir su juo nepatogu judėti po erdves, siurbimas užima ir išties nemažai mūsų brangaus laiko. Laimei, šiuolaikinės technologijos gali pasiūlyti išeitį. Tai – siurblys robotas. Šis išmanusis prietaisas išvalys jūsų grindis ir surinks nuo jų visas dulkes, augintinių plaukus ar kitus nešvarumus, kai jūs tiesiog ilsėsitės ant sofos ar darysite kitus dienos darbus. Daugelis jų yra valdomi išmaniosiomis programėlėmis telefone, kas yra ypač patogu, kadangi pradėti valymą galima ir nesant namie. Nors siurbliai robotai rinkoje atsirado palyginti neseniai, jų kainų diapazonas yra labai platus – galima rasti visiems labiausiai prieinamą ir tinkamą variantą. 

Išmanioji lemputė

Išmaniosios lemputės leidžia lengvai pakeisti jūsų namuose esančio apšvietimo nuostatas bei palaikyti norimą apšvietimą. Paprastai jų veikimo principas pagrįstas tuo, jog išmaniosios lemputės prisijungia prie belaidžio jūsų namų maršrutizatoriaus programėlės pagalba, esančios jūsų telefone. Vos tik tai įvyksta, programėlėje atsiveria daugybę nustatymų ir galimybių, kuriomis galite valdyti apšvietimą ir jį pritemdyti, net neįrengiant papildomo, tam skirto reguliatoriaus. Negana to, išmaniosios lemputės gali keisti ir savo spalvą. Spalvų diapazonas – labai platus, tad galėsite pasirūpinti skirtingu apšvietimu tiek romantiškai leidžiant laiką su antrąja puse, tiek kuriantis darbo aplinką namuose. Patogu ir tai, jog šias lemputes irgi galima valdyti tuo metu, kai nesate namuose. Tai gali būti labai naudinga tais atvejais, kai esate išvažiavę iš miesto, kadangi taip jūsų namai niekada neatrodys tušti, arba priešingai – jei netyčia paliksite apšvietimą įjungtą, nebus švaistoma energija. 

Nešiojamas įkroviklis

Visiems žinoma, jog tam, kad mūsų telefonai tinkamai veiktų, būtina juos įkrauti. Pakrautą akumuliatorių išlaikyti namuose ar darbe tikrai nėra sunku, tačiau kelionių metu tai gali pasidaryti daug sudėtingiau. Laiku neradus vietos, kurioje būtų galima pasikrauti telefoną, negalėsite palaikyti ryšio su reikiamais žmonėmis, o taip pat ir naudotis navigacija, kuri keliaujant yra išties reikalinga. Tad, kad būtų galima problemai užbėgti už akių, viskas, ką reikia padaryti – įsigyti nešiojamą įkroviklį arba kitaip power bank. Tai prietaisas, kuris palaikys jūsų prietaisų įkrovimą net ir tuomet, jei aplinkui nėra elektros lizdo. Nešiojamas įkroviklis yra mažo dydžio, tačiau talpina daug daugiau elektros energijos nei būtų galima įsivaizduoti. Keliaujant, jis lengvai tilps į kišenę ar krepšį, beveik nė kiek neužimdamas papildomos vietos. Dar vienas geras aspektas, jog daugelio power bank kaina – labai nedidelė, tad pasirūpinti tokiu prietaisu gali tikrai kiekvienas. Kaip bebūtų, nesvarbu, kurį prietaisą pasirinksite, tikimės, jog jis palengvins jūsų kasdienybę bei padės sutaupyti tikrai nemažą dalį jūsų laiko!

21-229

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode