Parama dėkojame




Sprogimas

Mažeikiuose ir Plungėje gyvenantys vaikinai bus teisiami dėl narkotikų platinimo

Mažeikiuose ir Plungėje gyvenantys vaikinai bus teisiami už narkotinių medžiagų platinimą, pirmadienį pranešė Klaipėdos apskrities policija. 

Pasak uostamiesčio policijos, baigtame ikiteisminiame tyrime kaltinimai pateikti iš viso keturiems asmenims, o 21-erių plungiškis ir 23-ejų mažeikiškis kaltinami kanapių platinimu savo gyvenamuose miestuose. 

Tyrimas buvo pradėtas šių metų sausį, kai vieno nepilnamečio namuose Plungėje pareigūnai rado apie 13 gramų kanapių, jas jaunuolis buvo įsigijęs, įtariama, iš jau minėto plungiškio. 

Platinimu įtariamas vaikinas tuomet buvo sulaikytas. 

Vasario mėnesį policija sulaikė narkotikų platinimu Mažeikiuose įtariamą jauną vyrą. Anksčiau ne kartą dėl sukčiavimo, plėšimo ir vagysčių teistas vaikinas pardavė narkotinių medžiagų pirkėju apsimetusiam asmeniui bei vienam aštuoniolikmečiui. 

Sulaikant šį vaikiną, jo namuose rasta ir kokaino. 

Tiek platinimu, tiek vartojimu kaltinamiems vaikinams skirti rašytiniai pasižadėjimai neišvykti ir kitos kardomosios priemonės. 

Policijos teigimu, 21-erių plungiškis ir vėl buvo sulaikytas spalio mėnesį, kai pardavė kanapių vietos gyventojui. Atlikę kratas jo namuose ir automobilyje pareigūnai rado daugiau nei 70 lankstinukų su platinimui paruoštomis kanapėmis bei keletą maišelių su, įtariama, haliucinogeniniais grybais.

Šis įvykis išskirtas į atskirą ikiteisminį tyrimą, jis dar vykdomas. 

Budas.lt archyvo nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode