Jums reikės:
250 g „Deluxe“ aštuonkojų čiuptuvų
250 g vyšninių pomidorų
Šalotinių svogūnų
Krapų
Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
Aliejaus kepimui
Paruošimas:
Aštuonkojus atitirpinkite. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite supjaustytus pomidorus. Pakepinkite pamaišydami kelias minutes kol suminkštės. Šalotinius svogūnus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę su pomidorais. Pakepinkite kelias minutes. Apibarstykite druska, juodaisiais pipirais ir smulkintais krapais.
Kitoje keptuvėje įkaitintame aliejuje apskrudinkite atitirpusius aštuonkojų čiuptuvus. Juos taip pat pagardinkite pipirais ir druska. Dėkite į lėkštę, o kaip garnyrą patiekite paruoštus keptus pomidorus su salotomis. Skanaus!
UAB „Lidl Lietuva“ nuotr.