Sprogimas

Staltiesė - elementas, be kurio neįsivaizduojama nei viena vakarienė ar šventė

Esame pripratę prie stalo kaip kambario dalies ir ten praleidžiame daug laiko. Sunku įsivaizduoti pusryčius su šeima, pietus su kolegomis ar vakarienę su draugais sekmadieniais be šio elemento, todėl dažnai naudojame skirtingas interjero detales, kad išbandytume stilius, kad sukurtume skirtingą atmosferą. Gražios staltiesės yra apdailos akcentas, todėl už prieinamą kainą galime sukurti prabangią ir šventinę atmosferą bei sukurti tvarkingą ir gražų erdvės pojūtį. 

Staltiesė yra praktiškas ir efektyvus dekoratyvinis elementas, todėl galime sukurti šventinę atmosferą aplinkoje ir padaryti namų interjerą gyvybingą. Svarbiausia - išsirinkti produktą, atitinkantį jūsų poreikius, todėl platus staltiesių pasirinkimas gali užtikrinti sklandų apsipirkimą ir pateisinti jūsų lūkesčius.

  • Renginiopartneris.lt galėsite įsigyti įvairių dydžių ir spalvų staltiesių, kad atnaujintumėte savo virtuvės, valgomojo ir svetainės išvaizdą, sukurdami pridėtinę vertę valgomajame ir vakarėlių aplinkoje. 
  • Dar viena labai svarbi funkcija - stalo apsauga, leidžianti gerai praleisti laiką nesijaudinant dėl ​​neišvalomų dėmių ar karščio ir šalčio poveikio baldams. Stilingas staltiesės dizainas ir patvarus audinys daro šį dekoratyvinį elementą nepakeičiamu dekoratyviniu elementu jūsų namuose, restorane, kavinėje ar šventėje.

Platus staltiesių pasirinkimas leidžia sukurti daug įvairių dizainų namuose ir kitose erdvėse

Siūlome įvairių formų (stačiakampės, apskritos, elastingos juostelės) ir skirtingų spalvų staltieses. Kolorito spektras yra labai platus: balta, bordo, kreminė, raudona, ruda, šviesiai pilka ir tamsiai pilka, juoda. Baltos staltiesės sukuria jaudinančią ir šventinę atmosferą. Kreminiai ir pilki tonai yra populiarūs daugelyje interjero dizainų ir yra plačiai naudojami. Raudona arba bordo sukuria prabangias spalvas ir tampa pagrindine spalva. Juodos staltiesės sukuria originalią, unikalią išvaizdą. 

Renkantis spalvas, atsižvelkite į restorano, viešbučio ar namų interjero apdailą, naudojamus indus ir stalo dekoravimo elementus bei patiekiamų patiekalų spalvų gamą. Mūsų parduotuvėje siūlomos staltiesės pasiūtos naudojant pažangiausias siuvimo technologijas ir išskirtinai kokybiškas medžiagas, dėl šios priežasties turi OEKO-TEX® sertifikatą, tad galite būti užtikrinti, jog įsigyjate aukštos kokybės produktą. Stalo staltiesės gaminimui naudotas vientisas audinys, todėl išvengiama sujungimo siūlių, o sutvirtinta krašto apsiuvimo siūlė užtikrina tvirtumą. Ieškote praktiško sprendimo? Siūlome rinktis teflonines staltieses, jos – impregnuotos, atsparios dėmėms, todėl išsiliejęs skystis neįsigers į paviršių, o Jūs išlaikysite nepriekaištingą švarą šventės ar vakarienės metu.

Populiarus šios produktų kategorijos aksesuaras yra staltiesės laikiklis. Restoranuose, kavinėse, viešbučiuose tai yra gera priemonė išlaikyti staltiesių reprezentatyvumą, kuris gali apsaugoti jį nuo nepatogumų, kuriuos sukelia vėjuotas oras, o produktas sulaukia vis daugiau dėmesio šeimoje, nes jei jį turite, tai labai gera apsauga, kuri leidžia mažiems vaikams ar naminiams gyvūnėliams šėlti namuose, o tėvams nesirūpinti, kad staltiesė bus sugadinta.

21-359




Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode