Parama dėkojame




Sprogimas

Smagu, kai svajonės pildosi...

Artėjant žiemai, dienos nenumaldomai trumpėja, vis mažiau laiko praleidžiame lauke. Suvokdamas buvimo lauke, judėjimo, sveikos mitybos svarbą,mūsų darželis įsijungia į įvairius projektus, ieško galimybių, kaip darželio aplinką padaryti patrauklią, patogią vykdyti sporto, edukacines, laisvalaikio veiklas. Džiugu matyti krykštaujančius vaikus, bėgiojančius įraudusiais iš susijaudinimo irdžiaugsmo veidukais.

Labai džiaugiamės bendromis jėgomis įsirengę futbolo aikštelę vaikams ir dėkojame visiems prisidėjusiems, kad ši vaikų svajonė išsipildytų: Lietuvos futbolo federacijos projektui „Užauginkime Renaldo Lietuvai“ už laimėtą futbolo aikštelės dangą; Mažeikių rajono savivaldybei ir AB „Lietuvos geležinkeliai“ už paramą įrengiant aikštelės pagrindą ir apvėrimą. Už atliktus darbus dėkojame Telšių regionų keliams, VĮ Mažeikių kelių tarnybai. Mažeikių rajono Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos 2016 metų priemonėms vykdyti skirtomis lėšomis įsigijome futbolo vartus, kamuolių atmušėją, futbolo kamuolių ir kito labai reikalingo inventoriaus.

Pagaliau turime visiškai įrengtą, saugią futbolo aikštelę. Ta proga lapkričio 25 d. Sedos darželio kieme surengta įspūdinga šventė – futbolo varžybos „Vaikystės futbolas 2016 Seda“. Varžybose dalyvavo ne tik mūsų darželio vaikučiai. Sulaukėme svečių iš Sedos Vytauto Mačernio gimnazijos – sportiškai ir ryžtingai nusiteikusių gimnazijos pirmokėlių ir jų mokytojų. Buvo visko: vaikiško šėlsmo, sportinio azarto, tikrų emocijų, o kur dar pirmosios pergalės, pirmasis įmuštas įvartis... Sunku išlikti abejingam žiūrint į vaikučius, kai po varžybų abiem rankutėmis glaudžia medalius prie krūtinės ar karštai juos bučiuoja stipriai spausdami mažose rankutėse. Tiek gerų, tikrų emocijų... Čia pralaimėjusių nebuvo, laimėjo draugystė. Smagu, kai svajonės pildosi, ir, kas žino, gal iš šitų vaikučių ateityje išaugs ne vienas garsus sportininkas ar tiesiog sveikas, stiprus dvasiškai ir fiziškai žmogus.

Labai džiaugiamės, kad savo buvimu mus pagerbė Sedos kultūros centro futbolo komandos „Sedula“ treneris Ričardas Zoza, kuris atvyko ne tik pasveikinti, pasidžiaugti mažaisiais žaidėjais, bet ir padovanojo futbolo kamuolį. Dėkojame ir žaidėjams Dariui Alseikai ir Irmantui Monstavičiui, radusiems laiko pabūti kartu ir pasidalinti džiaugsmu. Jie vaikams suteikė praktinių ir teorinių žinių apie futbolą. Labai dėkojame darželio judesio korekcijos specialistui Mariui Zozai už varžybų organizavimą ir teisėjavimą.

Tikimės, kad šios varžybos taps dar viena gražia darželio tradicine švente, o darželį lankantys vaikučiai taps sveikesni, stipresni, labiau savimi pasitikintys, mokantys bendrauti ir bendradarbiauti.

Rasa MILIEŠKIENĖ

Direktorės pavaduotoja ugdymui

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode