Parama dėkojame




Švenčionėlių ledo ritulio entuziastai vėl atnaujino ledo ritulio aikštelę

Labai džiugu, kad Švenčionėliuose jau šešerius metus yra entuziastų, mėgstančių ledo ritulį. Ledo ritulininkai savo jėgomis paruošė aikštelę varžyboms bei treniruotėms. Ir kaip niekad džiaugiasi lietuvišku šaltuku.

„Ant ledo mes išsikrauname ir pasikrauname geromis emocijomis“, – vienas per kitą kalba ledo ritulio entuziastai, žaidžiantys pačių įkurtoje komandoje „Švenčionėlių – Švenčionėliai“. Ir nors dar prieš kelerius metus juos, neturinčius jokio vardo, būtų tekę kalbinti prie užšalusių Švenčionių rajono ežerų, dabar galime pasidžiaugti, kad jau antrus metus turi aikštelę. „Džiaugiamės, kad Švenčionių rajono savivaldybės mero Rimanto Klipčiaus dėka ledo ritulio aikštelė buvo apšviesta, tad galime treniruotis ne tik savaitgaliais, bet ir po darbo valandų, “ – sako sportininkai.

Šiuolaikinis ledo ritulio inventorius brangus. Nebėra medinių lazdų, senų odinių pačiūžų. Tačiau komanda apsirūpinusi apranga ir visu kitu reikiamu inventoriumi.

„Kiekvienas asmeniškai investuoja į savo pomėgį iš savo lėšų. Su laiku amuniciją atnaujiname, didžiulių problemų prieš sezoną nekyla, – džiaugiasi komandos kapitonas Arvydas Karaliūnas. – Nesame profesionalus klubas, kuriam biudžetą suformuoja rėmėjai, tačiau negalima sakyti, kad klubui niekas nepadeda – norime padėkoti Švenčionių rajono savivaldybės merui Rimantui Klipčiui, kad pagaliau turime nuolatinę apšviestą aikštelę ir nebereikia laukti, kol užšals rajono ežerai, dėkingi esame ir UAB „Vilniaus vandenys” už suteiktą vandenį, o Švenčionių rajono ugniagesių bendruomenės komandai už aikštelės užliejimą. “

Švenčionių rajono sporto centras organizuoja ledo ritulio turnyrą – „Švenčionių rajono mero taurei laimėti“. Kai tik oro sąlygos bus palankios, turnyras bus surengtas Švenčionėlių miesto ledo ritulio aikštelėje.

Tikimės, kad ledo ritulio entuziastų mūsų rajone vis daugės ir ateityje tai bus ne tik pomėgis, bet augančioms kartoms ir sporto šaka, siekiant aukštų rezultatų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode