Parama dėkojame




Sprogimas

Apsileidėliams – didesnis nekilnojamojo turto mokestis

Panevėžio miesto savivaldybės taryba patvirtino 11 nenaudojamų, apleistų, miesto vaizdą gadinančių pastatų sąrašą. Jų savininkai mokės 3 procentų nekilnojamojo turto mokestį.

Tai administracinis pastatas Durpyno g. 3A (savininkė – UAB „Eksena“), buvusi ligoninė su priklausiniais S. Kerbedžio g. 16 (UAB Nekilnojamojo turto fondas), verslų cechas su ūkiniu pastatu Klaipėdos g. 162A, buvusi kavinė-baras su kiemo aikštele P. Puzino g. 10 ir 10A (UAB „Paribys“), buvęs lauko tualetas P. Puzino g. 10A, malūnas Ramygalos g. 111A, administracinis pastatas Savanorių a. 4 (UAB „Lauktuvės jums“), gyvenamasis namas su kiemo statiniais Velžio kel. 42 (UAB „Akvatechnika“), buvęs konditerijos cechas-parduotuvė su kiemo statiniais Venslaviškio g. 13 (UAB „Emilė“), gyvenamasis namas su priklausiniais Žiedo g. 17 (UAB „BAVI“).

Šio nekilnojamojo turto savininkai per 30 dienų nuo pranešimo apie įtraukimą į sąrašą išsiuntimo dienos galės kreiptis į Savivaldybę, prašydami iš sąrašo išbraukti. Tam reikės nurodyti konkrečius motyvus. Daugiau informacijos Miesto plėtros skyriaus tel. 501 331, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..      

Panevėžio miesto savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode