Parama dėkojame




Sprogimas

Lietuvos vaikų ir jaunimo teatrų šventė „Šimtakojis“ subūrė jaunuosius teatralus

Visą savaitgalį  Tauragės  kultūros rūmuose ir moksleivių kūrybos centre  tęsėsi Lietuvos vaikų ir jaunimo teatrų šventės „Šimtakojis 2017“ regioninis turas. Dramos būreliai, studijos šventei parengė 18 įvairios tematikos spektaklių. Juos įvertino komisija ir gausiai susirinkę žiūrovai.

Per dvi šventės dienas organizatoriai sulaukė per 400 svečių  iš Šiaulių, Rietavo, Jurbarko, Radviliškio, Joniškio, Plungės, Raseinių, Panevėžio, Akmenės ir Tauragės.

Kas antrus metus vykstančio vaikų ir jaunimo teatrų festivalio atranka Tauragėje rengiama ne pirmą kartą. Puikiai festivalyje pasirodo ir jaunieji Tauragės MKC aktoriai, šiemet šventėje pristatę spektaklį „Namisėda“ (režisierė J. Kazlauskienė).

Po spektaklių peržiūros dalyviams  įteiktos organizatorių ir rėmėjų  dovanos, padėkota visiems, prisidėjusiems prie šios gražios šventės.

Už sėkmingai surengtą regioninį turą Tauragės moksleivių kūrybos centro bendruomenei ir direktorei Jolantai Kazlauskienei įteikta  Lietuvos nacionalinio kultūros centro direktoriaus Sauliaus Liausos padėka. Už nuoširdžią pagalbą padėkota ir Tauragės kultūros centrui.

Vertinimo komisijų paskelbti regioninių apžiūrų laureatai (jie bus paskelbti po visų regioninių apžiūrų)  vyks į baigiamąją šventę: jaunimo teatrai – balandžio 29–30 d. į Pasvalį, vaikų teatrai – gegužės 13–14 d. į Rokiškį.

Tauragės rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode