Sprogimas

Druskininkuose vicemeru taryba perrinko L. Urmanavičių

 

Į pirmą posėdį antradienį susirinkusi Druskininkų taryba vicemeru perrinko dabartinį mero pavaduotoją Liną Urmanavičių. 

„Įsipareigoju atsakingai perduoti tas žinias, tą patirtį, kurią turiu. Manau, kad mano darbas bus skirtas bendruomenei“, – tarybai sakė L. Urmanavičius. 

Trys savivaldybės tarybos nariai slaptame balsavime buvo prieš šią mero Ričardo Malinausko pateiktą kandidatūrą. 

„Mes turime rinktis pačius atsakingiausius, labiausiai patikrintus žmones, specialistus, komandos narius, su kuriais esame nuėję ne vieną žingsnį Dirbant su vicemeru L. Urmanavičium aš įžvelgiau tik teigiamas jo charakterio, nuostatų savybes, galbūt kai kada tvirtos rankos man pasigestų“, – pristatydamas kandidatūrą sakė meras R. Malinauskas. 

L. Urmanavičius kovą vykusiuose rinkimuose į tarybą pateko su R. Malinausko visuomeniniu komitetu antru numeriu. Vicemero pareigas Druskininkuose jis eina nuo 2012 metų, anksčiau yra dirbęs administracijos direktoriumi, jo pavaduotoju. 

„Visada stengiausi savo pareigas atlikti sąžiningai. Remtis tomis savybėmis, kurias aš turiu. Manau, kad visi sprendimai, kuriuos priėmėme su dauguma, buvo skirti bendruomenės nariams ir tie sprendimai atsispindėjo mūsų kurorto vystymuisi“, – tarybai sakė L. Urmanavičius. 

Vadovauti savivaldybės administracijai siūloma dabartinė direktorė Vilma Jurgelevičienė, kuri taip pat gavo tarybos mandatą su R. Malinausko visuomeniniu komitetu. 

Iš viso R. Malinausko komitetas Druskininkų taryboje turi 18 mandatų iš 25. Keturis mandatus turi Tėvynės sąjungos koalicija, du – „valstiečiai“ ir vieną – socialdemokratai.

Autorius Ramūnas Jakubauskas

Vilnius, balandžio 16 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode