RETRO

Mielieji,

dėkojame Jums už dalyvavimą Seimo rinkimuose spalio 11-ąją ir kviečiame mus palaikyti antrajame rinkimų ture spalio 25 dieną! Svarbus kiekvieno Jūsų balsas.

Mes rūpinomės ir ateityje ypatingą prioritetą skirsime vaikų švietimo kokybei, tinkamam išsilavinimui, sveikam ir nemokamam maitinimui.

Mes darome ir darysime viską, kad vaikai mūsų šalyje būtų saugūs ir sveiki, o jų mokyklos – netoli namų, kuriuose jie gyvena.

Ketverius metus nuosekliai rūpinomės Lietuvos žmonių gerove, didinome senjorų pajamas. Tokias priemones kaip 13-oji pensija ar kitokio pobūdžio vienkartines išmokas mūsų senjorams matome kaip papildomą pagalbą, kuri yra teisinga, būtina ir kuri bus įgyvendinta.

 Didžiuojamės, kad senjorams nuo 75 metų kompensuojami vaistai šiandien yra nemokami, per kitą Seimo kadenciją sieksime, kad jie būtų nemokami ir 65-erių metų žmonėms.

Džiaugiamės, kad įvedėme ir padidinome vaiko pinigus.

Netrūko ir kitų sprendimų, kurių tikslas – šeimos puoselėjimas.

 

 

Mes dėjome visas pastangas, kad suvaldytume koronaviruso plitimą Lietuvoje. Pirmąją bangą mes kartu su Jumis įveikėme labai sėkmingai.

Mūsų politinių oponentų teiginys, esą valstybė yra praskolinta – melas! Labai kviečiame palyginti mūsų ir I. Šimonytės pasiskolintų lėšų palūkanas. Nei daug, nei mažai: šiandien skolinamės net 17 kartų pigiau! Šiandien valstybė skolinasi praktiškai už nulines palūkanas.

Lietuva bene vienintelė Europoje šiuos metus pabaigs su ekonomikos augimu ir net 8 proc. pandemijos laikotarpiu išaugusiu darbo užmokesčiu. Po pirmosios bangos reikėjo įlieti į ekonomiką lėšų – tą ir padarėme. Dėkojame visiems Lietuvos žmonėms ir atsakingo verslo atstovams, kad kartu pasiekėme, jog mūsų ekonomika šiandien būtų viena stabiliausių Europoje!

Mes  – už darbo vietas visoje Lietuvoje. Už ekonominį ir socialinį saugumą. Už valstybę, kuri savo žmonėms ištiesia pagalbos ranką.

Todėl kviečiame balsą atiduoti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatui Valiui Ąžuolui.

Primename, kad seniau įprastas rinkėjo pažymėjimas dabar nebesiunčiamas, o Jūsų balsai – ypatingai reikalingi Lietuvai, nes yra politinių jėgų, kurių interesas ir kelias į pergalę – mažesnis rinkėjų aktyvumas. Neleiskite, kad kiti nuspręstų už Jus! Spalio 25 d. atvykite balsuoti.

Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LŽVS rinkiminės sąskaitos.

Užs. Nr. P20-08

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode