Parama dėkojame




Sprogimas

Akmenės seniūnas Vladimiras Silvaško – geriausias metų treneris

Treneris Vladimiras Silvaško Lietuvos kiokušin karatė federacija (LKKF) surengė šventinį vakarą, kuriame buvo paskelbti geriausi 2015 metų sportininkai ir treneriai.

Geriausius iš geriausiųjų rinko visuomenė viešo balsavimo metu ir 14 specialistų (treneriai ir LKKF vadovai). Visuomenės balsavimo metu savo nuomonę pareiškė beveik 12 648 respondentai.

Geriausiu 2015 metų kiokušin karatė kovotoju tapo Lukas Kubilius, o geriausiu metų treneriu užtikrintai buvo pripažintas jo treneris Vladimiras Silvaško. Lietuvos rinktinės treneris Paulius Klapatauskas geriausiam 2015-ųjų treneriui įteikė ypatingą dovaną – įrėmintą 1989 metų straipsnį, kuriame pranešta, kad V.Silvaško pripažintas geriausiu tų metų karatė, taekvondo ir ušu čempionato sportininku.

Akmenės seniūnu V.Silvaško dirba nuo 2013 metų, baigęs 20 metų trukusią tarnybą Vadovybės apsaugos departamente. Sporto pasaulyje V. Silvaško žinomas ir dėl to, kad yra aukščiausią meistriškumo laipsnį – penktą daną – pasiekęs Lietuvos kiokušin karatė specialistas. Laisvalaikiu Akmenės seniūnas vadovauja sporto klubui „Energija“.

Akmenės rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode