Parama dėkojame




Vilnius – tarptautinės turizmo parodos „Adventur 2016“ miestas

Sausio 22 – 24 d. parodų centre „Litexpo“ rengiama tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur 2016“. Vilnius šįmet paskelbtas šios parodos miestu. Penktadienį organizuojamame „Adventur 2016“ atidaryme dalyvaus ir sostinės meras Remigijus Šimašius. 

Vilniaus stende bus pristatomos sostinės turizmo galimybės, akcentuojamos miesto naujovės, lankytojai bus supažindinami su mieste vyksiančiais renginiais. Stendo lankytojai taip pat bus raginami pažinti savo miestą, ekskursijose atrasti naujas ir nepažintas sostinės vietas bei patirti įdomių įspūdžių. 

Vilniaus stende lauks netikėti siurprizai bei naujovės – veiks linkėjimų ir kvietimų paštas, lankytojai turės galimybę išsiųsti nuostabių Vilniaus vaizdų atvirlaiškių savo draugams, artimiesiems ir pakviesti juos  pasisvečiuoti sostinėje. Stende taip pat bus pristatyta komiksų jaunimui knygelė „Vilnius. Eime“, kviečianti aplankyti 8 žymius Vilniaus objektus ir sužinoti negirdėti istorijų. Visos parodos metu Vilniaus stende vyks loterijos, o teisingai į klausimus apie Vilnių atsakiusių lankytojų laukia prizai. 
ADVENTUR – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, kuri yra orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. Vilniaus miestas turizmo parodoje prisistato jau daugiau kaip 20 metų ir visuomet sulaukia didelio lankytojų susidomėjimo.
Parodoje „Adventur“ prisistatys net 44 Lietuvos miestai ir miesteliai. Dalyvių skaičius palyginti su pernai metais išaugo 15 proc., o pristatomų užsienio šalių skaičius – net 84 proc. Parodoje iš viso dalyvaus 230 turizmo bendrovių, bus pristatomos 37 pasaulio šalys ir kelionių maršrutai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode