Sprogimas

Šiauliuose įsibėgėja XII respublikinis mėgėjų teatrų festivalis „Pulsas“

Lapkričio 6 d. Šiaulių kultūros centro Rėkyvos kultūros namuose tęsėsi XII respublikinis mėgėjų teatrų festivalis „Pulsas“. Įsibėgėjant festivaliui, šeštadienį, šiauliečių ir miesto svečių laukė spektaklis, į kurį rinkosi dramos žanro gerbėjai.

Organizatorius – Šiaulių kultūros centras. Festivalį remia Šiaulių miesto savivaldybė. Renginys – nemokamas.

Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centro Juozo Vaičkaus skrajojamojo teatro spektaklis „Medėja“ pagal Ž. Anujį ir Euripidą užbaigė pirmąjį respublikinio mėgėjų teatrų festivalio „Pulsas“ savaitgalį. Spektaklyje buvo narpliojami šiais laikais dar aktualūs gyvenimo klausimai tokie kaip, vienišumas, baimė, pavydas ar kerštas. Ši tragedija visiems priminė gerai žinomą tiesą, kad gyvenime padaryti blogi poelgiai, dažniausiai atsisuka atgal prieš patį darytoją.

Kasmetiniame festivalyje šiemet jau buvo parodyti trys skirtingo žanro ir tematikos mėgėjų ir profesionalų teatrų spektakliai.

Organizatoriai primena, kad lapkričio 13 d. (šeštadienį) 14 val. bus rodomas Šeduvos kultūros ir amatų centro mėgėjų teatro „Škac“ liaudiškas vaidinimas „Piršliai“ pagal J. Mackonį.

Atkreipiame dėmesį, kad patekimas į Šiaulių kultūros centro Rėkyvos kultūros namus galimas tik turint galimybių pasą.

Šiaulių kultūros centro Rėkyvos skyriaus archyvo nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode