Parama dėkojame




Sprogimas

Josvainiuose atidaryta atviroji jaunimo erdvė

Kovo 30 dieną Josvainių kultūros centre (Kėdainių r.) atidaryta atviroji jaunimo erdvė. Iniciatyvų šio miestelio jaunimą, įsirengusį vietą laisvalaikiui praleisti, pasveikino Kėdainių rajono savivaldybės meras Saulius Grinkevičius, padovanojęs du sėdmaišius.

„Svarbiausia yra tai, kad Josvainių jaunimas pats susikūrė sau tokią erdvę. Tai – retas atvejis, kai idėjos ateina iš žmonių, o ne ,,nuleidžiamos“ iš aukščiau. Jaunieji josvainiečiai nutarė, kad čia leis laisvalaikį ir bendraus, taip ir padarė, todėl linkiu, kad ši erdvė visada būtų šilta, jauki ir trauktų miestelio jaunimą“, – sakė S. Grinkevičius.

Mero pavaduotoja Olga Urbonienė taip pat džiaugėsi puikiai sutvarkyta patalpa ir aktyviais miestelio jaunuoliais, kuriuos ir pasveikino rajono tarybos nariai Saulius Sinickis ir Tomas Žalpys, rajono savivaldybės Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjo pavaduotojas Kęstutis Stadalnykas, vyr. specialistė (jaunimo reikalų koordinatorė) Audronė Stadalnykienė, Josvainių seniūnas Algimantas Sirvidas.

Kėdainių rajono savivaldybės informacija

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode