Parama dėkojame




Vadžgirio bibliotekininkei – Ministro Pirmininko padėka ir „jonvabalio“ apdovanojimas

Š. m. balandžio 22 d. Seime vyko Lietuvos bibliotekininkų draugijos konferencija, skirta 16-ajai Nacionalinei Lietuvos bibliotekų savaitei bei Pasaulinei knygos ir autorinių teisių dienai paminėti. Renginio metu buvo įteikti 2015 Metų bibliotekininkų, Geriausio Lietuvos bibliotekininkų draugijos skyriaus, „Išminties marių“ ir ,,Jonvabalio“ apdovanojimai, pagerbti aktyviausiai visuomenės ugdymo, skaitymo skatinimo, kūrybinio lavinimo veiklose dalyvaujantys bibliotekininkai.

Džiaugiamės ir sveikiname Jurbarko rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Vadžgirio filialo vyresniąją bibliotekininkę Eriką Žievienę, kuriai buvo įteikta ne tik Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus padėka už iniciatyvumą, nuoširdų ir aktyvų skatinimą skaityti, bet ir „Jonvabalio“ apdovanojimas už jaukios, vietos bendruomenės lankomos ir remiamos bibliotekos sukūrimą.

Jurbarko rajono savivaldybė

Nuotraukoje iš kairės: Jurbarko rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Nijolė Masiulienė, Vadžgirio filialo vyresnioji bibliotekininkė Erika Žievienė ir LR Seimo narys Bronius Pauža. (B. Paužos nuotr.)

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode