Sprogimas

Nacionalinė Europos dienos šventė Šiauliuose nušvis įspūdingais spalvotais fontanais

Gegužės 6 d. 19 val. Šiauliuose, Prisikėlimo aikštėje, vyks įspūdingas šventinis renginys, skirtas Europos dienai paminėti. Šiauliečius ir miesto svečius linksmins atlikėjas Mantas su grupe, dainininkės Valerija Iljinaitė, Rasa Žibaitytė, grupės „Retro colors“, „Electric Ladies“.
Sutemus aikštę nušvies fontanų ir šviesų šou. Latvijos meistrų sukurti fontanai „šoks“ pagal gyvai atliekamą muziką, video projekcijas demonstruos vandens ekranai. Renginio metu jo dalyviai galės dalyvauti unikalioje fotosesijoje. Nuotraukos bus demonstruojamos vandens ekranuose.
„Kviečiu visus šiauliečius ir miesto svečius į tikrai unikalų renginį. Tokio šou nėra buvę ne tik Šiauliuose, bet ir visoje Lietuvoje, tai patvirtino organizatoriai“, – į šventę kviečia Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.
18 val. koncertų salėje „Saulė“ Šiaulių universiteto gimnazijos moksleiviai parodys miuziklą "Mamma Mia" (režisuoja R. ir K. Stoškai). Šį renginį šiauliečiams dovanoja "Europe Direct Siauliai".
Europos diena minima gegužės 9 d. Šiais metais Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje Europos dienai paminėti pasirinko Šiaulius, nes mūsų miestas švenčia 780 metų jubiliejų.
 

Jūratė Rauduvienė
Vyr. specialistė
Šiaulių miesto savivaldybė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode