Sprogimas

Baltosios rožės miesto gimtadienį šventė ir Alytaus angelai sargai


Šeštadienį birželio 18 d. Alytaus miesto šventės dalyviai mėgavosi ne tik muge, koncertais, kitais šventiniais renginiais, tačiau galėjo iš arti susipažinti ir su policijos veikla. Nuo 13 iki 17 valandos Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato prieigose (Jotvingių g. 8, Alytus) vyko renginys „Policija – visuomenei“.


Ateiti į policijos šventę visuomenei alytiškius ragino Jotvingių gatvėje, šalia komisariato susirinkę gausios policijos pajėgos.
Praeivius žavėjo Kelių policijos tarnybos pareigūnai ir jų „plieniniai žirgai“.
Aplodismentų nusipelnė kinologas ir jų tarnybinis šuo Enzo. Tiek mažiesiems piliečiams, tiek suaugusiesiems smalsumą kėlė policijos ginkluotė, specialiosios priemonės.
Emocijų išties netrūko: gyventojai turėjo galimybę susipažinti su ekspertų technika, policijos ir kitų specialiųjų tarnybų ekspozicijomis, šiuolaikinėmis transporto priemonėmis, aplankyti Alytaus teisėsaugos ir teisėtvarkos muziejų.
Policijos bičiulis šuo Amsis buvo labiausiai fotografuojamas asmuo renginyje, nuolat lydimas mažųjų renginio dalyvių, juos mokė kaip saugiai pereiti gatvę, vaišino saldžiomis dovanomis.
Policijos ir visuomenės susitikimo šventės metu, vykdant vagysčių prevenciją, buvo registruojami ir žymimi gyventojų asmeniniai vertingi daiktai, dalinamos skrajutės su prevencine informacija, kaip apsisaugoti nuo sukčių, kaip saugoti savo turtą nuo vagysčių.
Imuniteto skyriaus pareigūnai vykdė antikorupcinę policijos akciją "Kyšis išpurvina".
Laikas praskriejo akimirksniu bendraujant, juokaujant, kalbant, drauge saugiai švenčiant miesto gimtadienį.

 

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariatas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode