Sprogimas

Paskutinė diplomų įteikimo šventė

Birželio 22 d. Mažeikių kultūros centre įvyko XI Žemaitijos kolegijos Mažeikių fakulteto diplomų įteikimo ir mokslo metų pabaigos šventė.

Ypatinga misija

Žemaitijos kolegijos l. e. p. direktorei Almai Lengvenienei, Žemaitijos kolegijos Mažeikių fakulteto l. e. p. dekanei Reginai Narkienei ir l. e. p. fakulteto prodekanei Ingridai Butkevičienei teko ypatinga misija – paskutinį kartą Mažeikiuose įteikti profesinio bakalauro diplomus. Bet visgi tai buvo džiugi šventė, nes salė ūžė ir šurmuliavo nuo studentų ir juos palaikančių artimųjų, kaip ir dera tokių įsimintinų švenčių metu. Kalbėjusios aukštosios mokyklos vadovės linkėjo visada prisiminti savo kolegiją ir didžiuotis ja, neišsigąsti priimti naujus gyvenimo iššūkius, laimingo kelio ir šviesios ateities.

 

 

Šventė

Įmonių ir įstaigų administravimo studijų programos diplomantės Giedrė Voznikaitienė ir Lina Ančienė mokslą baigė su pagyrimu.

Kad renginys būtų nuotaikingas, pasistengė Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos akordeonininkai, įvairių prestižinių konkursų laureatai Austėja Nociūtė ir Jonas Vozbutas (paruošė Vaida Mikalauskienė).

Bendra fotonuotrauka salėje ir lauke. Pagal komandą išmestos studentų kepurės kilo aukštai į viršų, ten palikdamos buvusius studentiškus rūpesčius ir vargus.

Lėmė trylikti metai

Renginio pabaigoje kalbėjo prie šios mokyklos ištakų stovėjusi ir dvylika metų dirbusi KTU atstovė studijoms Mažeikiuose Marija Labžentienė: “Trylikti metai pakišo koją ir šiais metais visi kartu užverčiame paskutinį Žemaitijos kolegijos puslapį. Džiaugiuosi, kad man teko garbė ir laimė dirbti su jumis. Linkiu visiems sėkmės ir niekada nesustoti ties pasiektu, nes tobulėjimas ir žinių troškimas yra amžinas.“

Apie fakultetą

2003 metais įsteigtas Rietavo vadybos fakulteto Mažeikių vadybos studijų skyrius, 2006 m. pervardintas į Mažeikių studijų centrą, o 2009 m. į Mažeikių fakultetą.
Fakultete buvo vykdomos nuolatinės ir ištęstinės studijos pagal Logistikos vadybos ir Įmonių ir įstaigų administravimo studijų programas. Per šį laikotarpį paruošta apie 700 diplomantų.

Mažeikiuose ir toliau išlieka galimybė siekti tinkamo aukštojo išsilavinimo, nes specialistus pagal buvusias specialybes ruoš Šiaulių valstybinė kolegija.

Vytas ALEKNAVIČIUS

Autoriaus nuotr.

1. Užverstas dar vienas istorijos puslapis

2- iš kairės - Giedrė Voznikaitienė (diplomas su pagyrimu), Lina Ančienė (diplomas su pagyrimu), Neringa Baranauskienė, Lina Zvonkė.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode