Parama dėkojame




Sprogimas

Kurkime Šiaulių fotoalbumą kartu!

Šiaulių turizmo informacijos centras (TIC) renka medžiagą Šiaulių reprezentaciniam fotoalbumui „Saulė“ ir siūlo išskirtinę galimybę tapti šio leidinio dalimi.

Apie leidinį „Saulė“: reprezentacinė knyga užsienio ir šalies turistams; medžiagą sudarys tekstinė ir grafinė dalys.

Leidinio temos:

Saulė – laiko cikluose. Įamžinkite saulės mįslingą švytėjimą įvairiais paros ciklais. Susiekite ją su gamtiniais kultūros paveldo objektais (telkiniais, piliakalniais, kalnais ir kt.).

Saulė – metų laikais. Užfiksuokite saulę skirtingais metų laikais.

Saulė – simbolinis įprasminimas. Atskleiskite, ką simbolizuoja su Saule siejami įspūdingiausi archeologiniai, etnografiniai (darbo įrankiai, papuošalai, verpsčių, kryžių puošyba, rankšluostinės, keramikos dirbiniai, velykiniai margučiai, audiniai ir pan.), istoriniai objektai, Šiaulių miesto ir krašto meniniai akcentai, renginiai ir kt.

Saulė – žmogaus gyvenimo ciklas. Įžvelkite ryšį tarp Saulės kelio dangumi ir žmogaus gyvenimo ciklo (darbų, papročių), tarsi pakartojančio gamtos kelią: vaikystė – lyg pavasario rytas, jaunystė – vasaros vidudienis, branda – kaip rudens pavakarė, senatvė – baltas žiemos vakaras.

Reikalavimai nuotraukoms

  1. Pagrindiniai nuotraukų vertinimo kriterijai:
  2. Nuotraukos autorius pagal galiojančius teisės aktus atsako už autorinių teisių pažeidimus. Pateikdamas nuotrauką, jis patvirtina, kad yra šios nuotraukos autorius, kad turi joje esančių asmenų sutikimą šią nuotrauką naudoti konkurse.
  3. Autorius gali pateikti 1-20 suarchyvuotų (suspaustų) nuotraukų. Didžiosios kraštinis ilgis – ne mažiau kaip 2000 pikselių. Kartu su nuotraukomis (atskirame Word dokumente) nurodomas: 1) nuotraukos autoriaus vardas ir pavardė, kontaktiniai duomenys (telefonas, el. paštas); 2) kita informacija (nuotraukos laikas, vieta, kas joje vaizduojama, kita informacija autoriaus nuožiūra).
  4. Visos pateiktos nuotraukos gali būti dedamos į Šiaulių TIC administruojamas interneto svetaines, socialinius tinklus ar kitus tinklus, reprezentuoti Šiaulių miestą ir regioną.
  5. Autorius, pateikdamas nuotrauką/as sutinka, kad Šiaulių TIC gali naudoti nuotraukas ir kitais nekomerciniais (reprezentaciniais) tikslais.
  6. Nuotraukų atsiuntimas reiškia autoriaus sutikimą su visomis šio kvietimo sąlygomis.
  7. Nuotraukos priimamos iki rugpjūčio 1 d. el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • meniškumas ir originalumas;
  • konkurso temos atitikimas;
  • techninė nuotraukų kokybė;
  • išliekamoji vertė (metams bėgant nuotraukos turėtų neprarasti aktualumo, būti įdomios).

Kontaktinis asmuo: Asta Volkovaitė, komunikacijos projektų vadybininkė, 841 523 110, el.paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.arba Rūta Stankuvienė, direktorė, 8 41 521 105.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode