Parama dėkojame




Pagerbti Lietuvos moksleivių dainų šventės „Tu man viena“ Šiaulių rajono kolektyvų vadovai

Šiaulių rajono savivaldybėje buvo pagerbti aštuntosios Lietuvos moksleivių dainų šventės „Tu man viena“ dalyviai. Net 227 Šiaulių rajono moksleiviai trylikoje kolektyvų dalyvavo šventėje Vilniuje.

Daugiausia kolektyvų atstovavo Šiaulių rajono kultūros centrui. Keturis kolektyvus delegavo Kuršėnų meno mokykla. Po vieną kolektyvą į Dainų šventę atsiuntė Kuršėnų St. Anglickio ir Pavenčių mokyklos.

Kolektyvų vadovus pasveikino Šiaulių rajono savivaldybės meras Antanas Bezaras. Jis padėkojo vadovams už įdėtą triūsą ruošiant vaikus Lietuvos moksleivių dainų šventei ir įteikė praktiškas dovanėles – visi kolektyvų vadovai ir delegacijos nariai gavo po skėtį.

Šiaulių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėja, organizacinio komiteto pirmininkė Judita Šertvytienė savivaldybės vadovams papasakojo, kaip vyko šventė, pasidžiaugė, kad viskas vyko sklandžiai, nebuvo problemų su šventės dalyvių pavežėjimu, gyvenimo sąlygomis, maitinimu. Ji, kaip dovaną, savivaldybės merui Antanui Bezarui ant galvos uždėjo iš šventės parsivežtą rugių ir ąžuolo lapų vainiką.

Šventės Šiaulių rajono meno kolektyvų vadovai buvo apdovanoti Šiaulių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus padėkomis.

Prie kavos puodelio kolektyvų vadovai dalinosi įspūdžiais iš Dainų šventės, aptarė šventės organizacinius klausimus. Šiaulių rajono vadovai – meras Antanas Bezaras, mero pavaduotoja Ingrida Venciuvienė, administracijos direktorius Gipoldas Karklelis domėjosi dalyvių gyvenimo sąlygomis, koncertais, moksleivių užimtumu ir priežiūra.

Kolektyvų vadovai padėkojo organizacinio komiteto pirmininkei Juditai Šertvytienei už puikų darbą organizuojant Šiaulių delegacijos dalyvavimą šventėje ir įteikė gėlių. Susitikimo metu buvo demonstruojami vaizdai iš Dainų šventės.

Zigmas Ripinskis, Šiaulių rajono savivaldybė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode