Marcinkevičius




Jurbarko ir Laakdalio 20 metų bendradarbiavimą įamžino draugystės suoliukas

Rugpjūčio 19 d. Jurbarko rajono savivaldybės viešosios bibliotekos kiemelyje ir Jurbarko Antano Giedraičio–Giedriaus gimnazijos sporto salėje vyko tarptautinės jaunimo mainų stovyklos „Jurbarkas–Laakdalis“, kuri vyko rugpjūčio 13–20 dienomis Jurbarke ir Šventojoje, uždarymo renginiai.

1996 m. rugsėjo 6 d. tarp Laakdalio (Belgija) ir Jurbarko buvo pasirašyta draugystės ir bendradarbiavimo sutartis. Šiais metais minimas jos 20-metis. Sukakčiai įamžinti Jurbarko rajono savivaldybės viešosios bibliotekos kiemelyje buvo pastatytas draugystės suoliukas, kuris tapo šių dviejų miestų simboliu.

„Mūsų bendras tikslas prieš 20 metų buvo plėtoti kultūrinę ir sportinę veiklą, skatinančią jaunimo ryšius ir abipusius žmonių bei draugijų apsilankymus, mainus“, – tai ištrauka iš miestų bendradarbiavimo sutarties, atnaujintos 2016 m. Laakdalyje.

Renginiuose dalyvavęs Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius pasidžiaugė gražiu miestų bendradarbiavimu bei padėkojo visiems dirbusiems jaunimo mainų stovykloje ir prisidėjusiems prie jos įgyvendinimo.

Jurbarko rajono savivaldybė

PARAŠAI PO NUOTRAUKOMIS:

1 nuotrauka:Jurbarko ir Laakdalio miestų simbolis – DRAUGYSTĖS SUOLIUKAS.

2 nuotrauka:Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius kartu su tarptautinės jaunimo mainų stovyklos „Jurbarkas–Laakdalis“ dalyviais.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode