Marcinkevičius




Baidarių-kanojų irklavimo varžybose plungiškiai iškovojo 12 medalių

 

Plungės SRC irkluotojai: Mantas Skarulskis, Mantas Gadeikis, Lukas Gudijus, Ieva Žemgulytė, Mantas Vasiliauskas ir Edvinas Šakinis.

Rugsėjo 17 – 18 d. Šiauliuose, Talkšos ežere, vyko Lietuvos moksleivių pirmenybės ir jaunimo taurės baidarių – kanojų irklavimo varžybos.

Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojai laimėjo net 12 medalių. Sportininkai varžėsi trijose amžiaus grupėse. Jaunučių grupėje startavęs Mantas Gadeikis, irkluodamas vienvietę kanoją 1000 m nuotolyje, iškovojo aukso medalį. Tame pačiame nuotolyje Mantas Gadeikis irkluodamas dvivietę kanoją su porininku iš Vilniaus, pelnė bronzos medalį, o 200 m nuotolyje – sidabro.

Tris bronzos ir vieną sidabro medalį iškovojo ir kanojininkas Lukas Gudijus, startavęs berniukų grupėje: 1000 m ir 200 m nuotoliuose irkluodamas vienvietę kanoją iškovojo bronzą, o irkluodamas dvivietę, 1000 m nuotolyje, su Mantu Skarulskiu užėmė antrąją vietą, 200 m nuotolyje – trečiąją.

Bronzos medalį laimėjo ir Edvinas Šakinis, kuris irklavo dvivietę kanoją su porininku iš Elektrėnų .Sidabro medalį pelnė Ieva Žemgulytė irklavusi keturvietę baidarę su Panevėžio irkluotojomis. Jaunimo grupėje startavęs kanojininkas Mantas Vasiliauskas 200 m nuotolyje pirmavo, tačiau finiše apmaudžiai suklydo ir liko trečias.

Plungės sporto ir rekreacijos centro informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode