Sprogimas

Šiauliuose savaitgalį vyks tarptautinis vyrų tinklinio turnyras

 Ateinantį savaitgalį (rugsėjo 24-25 dienomis) Šiaulių arenoje vyks tarptautinis vyrų tinklinio turnyras „Šiaulių taurė“, kuriame dėl nugalėtojų trofėjaus kausis po dvi Lietuvos ir Latvijos ekipas.

Lietuvai atstovaus dvi stipriausios šalies komandos - čempionas Vilniaus „Flamingo Volley-SM Tauro“ klubas ir vicečempionė Šiaulių „Elgos-Master Idea-SM Dubysos“ ekipa. Tarp šių dviejų komandų ir vyks pirmosios turnyro rungtynės šeštadienį (12 val.).

Iššūkį lietuviams mes dvi pajėgios ekipos iš Latvijos - Uozuolniekų „Poliurs-Ozolneki“ ir Kuldygos ASK. Visos turnyre dalyvausiančios ekipos šiais metais varžysis ir Baltijos lygoje.

„Elga-Master Idea-SM Dubysa“ Baltijos lygoje dalyvaus pirmąjį kartą. Turnyro šeimininkai pranešė ir dar vieną naujieną - Europos tinklinio konfederacijos (CEV) Lietuvos tinklinio federacijai (LTF) padovanota nauja tinklinio danga jau atkeliavo į Lietuvą ir pirmą kartą bus paklota Šiaulių arenoje, todėl „Šiaulių taurės“ turnyre dalyvausiančios komandos galės pirmosios ją išbandyti.

„Šis turnyras mums bus svarbus ruošiantis Baltijos čempionato kovoms. Turnyras bus neblogo lygio, visos keturios komandos sportuoja profesionaliai. Mes sezonui pradėjome ruoštis rugpjūčio mėnesį, o nuo rugsėjo dirbame salėje. Treniruojamės dukart per dieną. Sunku prognozuoti, kaip mums seksis Baltijos lygoje, mūsų komanda yra labai jauna, bet praėjusiais metais per Lietuvos čempionato finalus parodėme, kad galime kautis su vilniečiais, kurie jau ne pirmus metus rungtyniaus Baltijos lygoje. Stengsimės įkąsti ir kitoms komandoms“, - mintimis dalinosi Šiaulių ekipos treneris Aivaras Strockis.

Treneris prisipažino, kad Šiaulių klubas orientuojasi į savo krašto žaidėjus, todėl stengsis verstis be legionierių. Komandos pagrindą sudaro šiauliečiai, o vyriausi ekipos žaidėjai yra Arūnas Kirsnys ir Karolis Šlimas.

„Šiaulių taurės“ tinklinio turnyro, kuria rengiamas ketvirtą kartą, tvarkaraštis:

09.24 12:00 Šiaulių "Elga-Master Idea-SM Dubysa" - Vilniaus "Flamingo Volley-SM Tauras";

09.24 14:00 Uozuolniekų "Poliurs-Ozolneki" - Kuldygos ASK;

09.24 17:00 "Poliurs-Ozolneki" - "Flamingo Volley-SM Tauras";

09.24 19:00 "Elga-Master Idea-SM Dubysa" - ASK;

09.25 11:00 ASK - "Flamingo Volley-SM Tauras";

09.25 13:00 "Elga-Master Idea-SM Dubysa" - "Poliurs-Ozolneki".

  

Po vyrų turnyro sekmadienį (16 val.) savo jėgas draugiškose rungtynėse išmėgins Kauno "Kauno" ir "Babite" (Latvija) tinklininkės.

Vilnius, rugsėjo 23 d. (BNS).

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode