Marcinkevičius




Apdovanoti konkurso „Geriausias metų Kėdainių rajono verslo atstovas“ laureatai

Antrą lapkričio penktadienį, minint Verslo dieną, Kėdainių miesto rotušėje vyko konkurso „Geriausias metų Kėdainių rajono verslo atstovas“ nugalėtojų apdovanojimų renginys.

Iš viso pirmą kartą Kėdainių rajono savivaldybės mero Sauliaus Grinkevičiaus iniciatyva surengtame konkurse dalyvavo net devyniolika rajone veikiančių verslo įmonių.

Pagal patvirtintus šio konkurso nuostatus verslo įmonės varžėsi keturiose kategorijose: „Geriausia metų Kėdainių rajono labai maža įmonė“; „Geriausia metų Kėdainių rajono maža įmonė“; „Geriausia metų Kėdainių rajono labai vidutinė įmonė“; „Geriausia metų Kėdainių rajono didelė įmonė“.

Vertinimo komisija, atsižvelgdama į kriterijus, atspindinčius įmonės augimo rodiklius, darbuotojų skatinimą, išrinko šių kategorijų laimėtojus:

  • „Geriausia metų Kėdainių rajono labai maža įmonė“ pripažinta mažoji bendrija „Gusto baldai“ (vadovas Paulius Gustas);
  • „Geriausia metų Kėdainių rajono maža įmonė“ – UAB „Linėja transport“ (direktorius Gediminas Norkus);
  • „Geriausia metų Kėdainių rajono vidutinė įmonė“ išrinkta UAB „Dotnuva Baltic“, (generalinis direktorius Darius Jaloveckas);
  • „Geriausia metų Kėdainių rajono didelė įmonė“ – AB „Nordic sugar Kėdainiai“ (direktorius Dainius Cibulskis).

Rajono vadovas S. Grinkevičius džiaugėsi konkurso dalyvių gausa.

„Devyniolika įmonių pareiškė norą būti įvertinti – tai labai nemažas skaičius. Vadinasi, mūsų kėdainiečiai verslininkai yra labai aktyvūs. Verslas reikalauja konkretumo, todėl komisijos vertinimo kriterijai irgi buvo labai aiškūs: daugiausiai rėmėmės aritmetiniais skaičiavimais, balais, subjektyvumo buvo mažai. Tad džiaugiuosi, kad buvo išrinkti tie, kurių rodikliai buvo patys geriausi. Labai tikiuosi, kad rotušėje susirinkę įmonių vadovai atvyko ne tik atsiimti apdovanojimų, bet ir vienas su kitu pabendrauti“, – sakė S. Grinkevičius.

Kėdainių krašto verslininkus taip pat sveikino Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Benjaminas Žemaitis, VšĮ Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Daina Balasevičienė, Kauno apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos Kėdainių poskyrio vedėja Elvyra Kisielienė.

Meras S. Grinkevičius tikisi, kad pirmą kartą tokiu formatu surengtas renginys, kuriame dalyvavo gausus būrys rajono verslininkų, savivaldybės administracijos vadovų, taps tradiciniu.

Konkurso tikslas – skatinti Kėdainių rajone veikiančias įmones, gamintojus ir paslaugų teikėjus tobulėti, diegti pažangias technologijas, skatinti investicijas, kurios daro teigiamą socialinį, ekologinį ir ekonominį poveikį rajonui, kurti naujas darbo vietas, skleisti žinias apie rajone veikiančias įmones.

Krašto verslininkams dainininkės Evelinos Sašenko koncertą dovanojo Kėdainių rajono savivaldybė.

Kėdainių rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode