Parama dėkojame




Kuršėnų ligoninė turi naują vadovą

VšĮ „Kuršėnų ligoninė“ turi naują direktorę. Atsistatydinus buvusiam direktoriui Arvydui Kriliui, buvo surengtas konkursas laisvai ligoninės direktoriaus vietai užimti. Konkurso nugalėtoja tapo  Renata Noreikaitė.

Ligoninės medikams pristatyti naują  vadovę atvyko Šiaulių rajono meras Antanas Bezaras. Jis Renatą Noreikaitę apibudino kaip darbščią, nuoširdžią, rūpestingą ir kruopščią specialistę.

„Merui yra pateikta daug medikų pageidavimų, jis juos žino ir stengsis pagal galimybes ligoninei padėti. Ligoninė turi išlikti. Taip pat yra svarstoma jaunųjų medikų pritraukimo į Šiaulių rajoną programa“, – kalbėjo meras Antanas Bezaras.

Meras medikus informavo apie kitus savivaldybės darbus ir gerą įvertinimą. Lietuvos laisvosios rinkos instituto jau šeštą kartą skelbiamame Lietuvos savivaldybių indekso, 54 mažųjų savivaldybių reitinge, Šiaulių rajonas dalijasi 14–15 vieta su Neringos savivaldybe. Per metus Šiaulių rajonas šoktelėjo į priekį per 30 pozicijų.

Naują ligoninės direktorę sveikino ligoninės kolektyvas įteikdamas gėlių ir parkerį su palinkėjimu – panaudoti jį keliant medikų atlyginimus. Meras Antanas Bezaras, savo ruožtu, direktorei Renatai Noreikaitei įteikė sieninį savivaldybės laikrodį.

Medikai savo naująją direktorę sutiko karštais plojimais.

Zigmas Ripinskis, Šiaulių rajono savivaldybė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode