Sprogimas

Pranciškus: Eiti link Jėzaus – mūsų pilnatvės

 

Popiežius šiemet septintą kartą sveikino ir palaimino metinės piligrimystės Mačerata-Loretas dalyvius, patikino, kad ir jis dvasiškai dalyvauja 41 kartą rengiamoje piligrimystėje.

„Su sportbačiais ir vyskupo sutana... gražus derinys, sveikinu! Šį vakarą esu su jumis!“ – pasakė popiežius Pranciškus šeštadienio pavakare telefonu sveikindamas tūkstančius žygio Mačerata-Loretas dalyvių, jų sumanytoją 79-uosius metus einantį vyskupą emeritą Vecerrica ir kitus piligrimystėje dalyvavusius tikinčiuosius, taip pat Italijos vyskupų konferencijos pirmininką kard. Bassetti, vadovavusi piligrimystės pradžios Mišioms Mačeratoje.

Popiežius šiemet septintą kartą sveikino ir palaimino metinės piligrimystės dalyvius, patikino, kad ir jis dvasiškai dalyvauja 41 kartą rengiamoje piligrimystėje, kurios dalyviai šeštadienio vakarą susirinkę Mačeratoje per naktį nuėjo centrinės Italijos keliais iki Loreto Marijos šventovės, prie kurios sekmadienio rytą užbaigė piligrimystę Sekminių Mišiomis.

“ Piligrimystėje reikia eiti. Eiti vieną naktį tarsi visą savo gyvenimą: eiti pirmyn! Eiti visą laiką. Eiti dvasiškai. Eiti iki pilnatvės. Jėzus yra pilnatvė, jis visų mūsų pilnatvė. Esu su jumis, šį vakarą dvasia einu kartu su jumis, meldžiuosi už jus. Melskitės už mane, man to reikia. ”

(SAK / Vatican News)

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode