Sprogimas

Prie bendro Kūčių stalo policijos bendruomenė pasisėmė rimties ir dvasinio įkvėpimo

Stovint ant Didžiųjų metų slenksčio, Advento susikaupimo laikotarpiu, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Telšių apskr. VPK) darbuotojai susibūrė prie bendro Kūčių stalo. Į rimties, susikaupimo ir laukimo skraiste apgobtą popietę, pasveikinti visų su artėjančiomis šventėmis, padėkoti už puoselėjamą bendrystę ir nenutrūkstamą ryšį atvyko ir JE Telšių Vyskupas Jonas Boruta SJ, Telšių policijos kapelionas kan. Remigijus Saunorius ir Telšių rajono savivaldybės meras Petras Kuizinas. Artėjančių švenčių proga, kolektyvą ir svečius, linkėdamas tarpusavio supratimo ir asmeninės laimės, pasveikino Telšių apskr. VPK viršininkas Remigijus Rudminas.

Prieš pradedant laužti šventinius Kalėdaičius, JE Telšių Vyskupas policijos bendruomenei palinkėjo puoselėti šiltus ir draugiškus santykius bei kiekvieną dieną jausti Dievo palaimą. Vyskupui porino ir šventinėje popietėje dalyvavęs meras P. Kuizinas, kuris visiems linkėdamas visapusės sėkmės, žadėjo tęsti užsimezgusį glaudų bendradarbiavimą, rajono gyventojų saugumo labui. Švenčių proga, pasveikinti Telšių policijos darbuotojų atvyko ir būrelis Jaunųjų policijos rėmėjų, kurie dovanojo skambią šventinę dainą ir pačių kurtą video siužetą, kuriame sveikinimo žodžiai pareigūnams skriejo iš Telšių miesto ir rajono gyventojų.

 

Po susikaupimo ir rimties valandėlės, Telšių apskr. VPK viršininkas R. Rudminas pasveikino geriausius šių metų darbuotojus, kurie kiekviename Telšių apskr. VPK prižiūrimos teritorijos policijos komisariate pelnė daugiausiai kolegų palaikymo. Geriausiu Akmenės rajono policijos komisariato darbuotoju tapo Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vyriausiasis patrulis Vytautas Pakalniškis. Geriausiu Kelmės rajono policijos komisariato darbuotoju pripažintas Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio specialistas Mindaugas Matijošaitis. Geriausias kolega iš Mažeikių rajono policijos komisariato – Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyresnysis tyrėjas Paulius Šimkus, o geriausias iš Telšių apskr. VPK – Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininkas Karolis Šulcas. Šventinio renginio metu pasveikinti ir geriausių rezultatų įvairiose sportinėse rungtyse pasiekę pareigūnai bei 2015-ųjų metų spartakiados prizininkai. Šiemet, su kolegomis rungdamiesi tinklinio, šaudymo, krepšinio, stalo teniso varžybose bei žvejodami, pirmieji buvo komanda iš Akmenės rajono policijos komisariato. Antrąją vietą spartakiados rungtyse iškovojo kolegos iš Kelmės, o trečioji vieta atiteko telšiškiams.

Susibūrę prie bendro Kūčių stalo ir dalindamiesi Kalėdaičiais, visi prisiminė praėjusiųjų metų džiaugsmus ir rūpesčius, negailėjo vienas kitam šilto žodžio. Įprasminus šventės laukimą ir pasisėmus dvasinio įkvėpimo bei šilumos, visų širdis užliejo šventinis džiugesys.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode