Sprogimas

Dėmesio! Nedelsiant reikia O(I) RhD neigiamos kraujo grupės donorų susitelkimo

 

Nacionalinis kraujo centras, krauju aprūpinantis visos Lietuvos gydymo įstaigas, kviečia susitelkti! O (pirmos) neigiamos kraujo grupės rezervas pavojingai išseko. Universalios ir labiausiai reikalingos kraujo grupės kraujas – gyvybiškai svarbus ginklas kiekvieno gydytojo rankose kovoje už sergančiojo gyvybę.

Raginame visuomenę nebūti abejingais, pakviesti duoti kraujo savo draugus bei artimuosius – niekada nežinome, kada ir mums patiems gali prireikti tokios pagalbos. Kraujo poreikis – tai situacija, kintanti kasdien, tad bet kurio iš Jūsų, nesvarbu, kokią kraujo grupę turėtumėte, skirtas pusvalandis ir padovanotas kraujas yra labai svarbus.

Norime priminti, jog visi galintys, norintys padėti ir pasidalinti  krauju su sergančiaisiais  laukiami Nacionaliniame kraujo centre – Žolyno g.  34, VCUP 4 a., Upės g. 9 Vilniuje, taip pat stacionariuose NKC kraujo surinkimo punktuose visoje Lietuvoje – mūsų padaliniuose: https://v2.kraujodonoryste.lt/top_menu/kontaktai/; taip pat  rengiamose viešose kraujo donorystės akcijose mūsų akcijos kituose miestuose https://v2.kraujodonoryste.lt/events/

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode