Sprogimas

Efektyvus aknės gydymas

Aknė – viena iš dažniausių odos problemų, dažniausiai jie kamuoja 12-18 metų paauglius, tačiau neretai tai nepradingsta ir pasibaigus paauglystės laikotarpiui. Aknė pasireiškia odos bėrimais bei spuogais. Tai yra didelė estetinė problema, sukelianti nepasitikėjimą savimi, priverčianti naudoti daug kosmetikos priemonių, norint užmaskuoti odos nelygumus: spuogus, bėrimus, po spuogų likusius randus.

Dažniausiai žmones kamuojantys aknės tipai yra šie:

Komedoninėaknė. Tai švelniausia aknės forma. Jai būdingi ant veido, nosies bei kaktos atsirandantys inkštirai.

Uždegimo aknė – kur kas sunkesnė forma. Nuo jos kenčiančių žmonių uodapasipuošia ne tik inkštirais, bet ir spuogais ir pustulėmis ant veido, pečių,nugaros, iškirptės srities.

Sunkiausia aknės forma – pūlinė aknė. Ją atskirsite iš uždegiminių bei cistinių pūlinių spuogų, kurie dažniausiai būna ant veido, pečių, nugaros, iškirptės srityse.

Nesvarbu, kokia aknės forma kamuoja žmogų, ją vis tiek reikia gydyti. Žinoma, skiriasi gydymo būdai, trukmė ir pan.

Reikia pasakyti, jog kartais moteris kamuoja kosmetinė aknė, atsirandanti dėl netinkamos kosmetikos naudojimo. Šiam aknės tipui būdingi inkštirai ir smulkios pustulės ant skruostų.

Aknės atsiradimą skatina daug skirtingų priežasčių: riebalų išsiskyrimas, suaktyvėjusi hormonų gamyba, sustiprėjęs plaukų maišelių angų ragėjimas, bakterijų be deguonies dauginimasis (Propionibacteriumacnes).

Kosmedijoje – pažangus, efektyvus aknės gydymas

Estetikos ir mokymo centre Kosmedija odos problemos, tarp jų ir aknė, gydomi sertifikuotais, registruotais ir saugiais produktais, o tinkamą jų naudojimą užtikrina kvalifikuoti specialistai. Atliekame šias procedūras bei procedūrų programas:

„Comodex“ programa;

FluorOxygen+C procedūra;

Unstress procedūra;

LightPeel 1 cheminis pilingas;

EasyTcaPainControl;

Easy TCA – trichloracto rūgšties pilingas;

Valomoji veido procedūra.

Aknės gydymas priklauso nuo jos sunkumo, kiekvieno kliento individualaus atvejo ir kitų veiksnių. Mūsų specialistai patars, kokios procedūros yra tinkamiausios būtent jums. Tad jeigu jus kamuoja aknė, daugiau nekentėkite. Užsukite į Kosmediją ir nedelsiant pradėkite kelionę gražios, skaisčios, lygios odos link. Užtikriname, jog netrukus pamiršite diskomfortą dėl odos trūkumų, labiau pasitikėsite savimi ir dar labiau džiaugsitės gyvenimu. Efektyvus aknės gydymas – tik estetikos ir mokymo centre Kosmedija.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode