Sprogimas

Ekologiškos kosmetikos nauda – ilgalaikė

Šiais laikai žmonės vis labiau atsigręžia į natūralius gydymo bei savo kūno ir sielos puoselėjimo būdus. Kai atrodo, kad medicinos ir kosmetikos pramonės pažanga labai toli – vis labiau sugrįžtama prie to, kad geriausia yra tai, kas natūralu. Daugelis sutinka, kad reikia valgyti tokį maistą ir kasdien naudoti tokius higienai skirtus produktus, kurie yra kuo arčiau gamtos, kadangi tai yra natūralus mūsų pradas.

Ekogrozis.lt elektroninės prekybos vietos savininkė, prekiaujant ekologiška kosmetika, maisto gaminiais, vitaminais bei namų valymo priemonėmis, tikina, kad vis daugiau lietuvių perka ekologiškus gaminius: „Pirmiausia, kadangi nori būti sveikesni, o apie ekologiško maisto naudą net neverta kalbėti. Antra – mažėjanti prekių kaina suteikia galimybę išbandyti produktus kiekvienam. Daugelis kartą pabandęs ir pamatęs naudą – prie jo ir lieka. Trečia – šiais laikais dažnas skundžiasi alergijomis, akne bei panašiomis sveikatos bei grožio problemomis, kurias dažnai išsprendžia tik ekologiški gaminiai, maisto produktai. Pirmiausia – sveika mityba, papildomai – specialios, natūralios odos priežiūros priemonės“.

Pasirinkimas labai platus, tad kiekvienas norintis išbandyti ekologiškos kosmetikos gaminius gali rinktis iš labai plačios pasiūlos. Ekogrozis.lt prekiauja tik žinomų gamintojų produkcija, kuri yra pripažįstama kaip profesionaliausias pasirinkimas ieškantiems natūralumo: „BIO innovation“, „Dru Beauty“, „You and oil“ ir daugelis kitų gamintojų.

Dažnas kartą pabandęs eko kosmetiką ir pajutęs naudą - prie jos ir lieka, kadangi pastebimas ilgalaikis efektas. Štai naudojant alkoholio bei sulfatų sudėtyje turinčius šampūnus – plaukai atrodo gražiai. Tačiau tik tol, kol juos naudojate. „Nustojus pirkti tuos pačius gaminius plaukai greitai praranda savo žvilgesnį, tampa sausi, šakojasi, taigi žmogus yra priverstas pirkti tą pačią produkciją. Tuo tarpu eko kosmetikos nauda yra ilgalaikė, juolab, nei plaukas, nei oda prie jos nepripranta, tad baigus vartoti - galima rinktis kitus gaminius, išbandyti skirtingus produktus“,- patirtimi dalijasi ekogrozis.lt savininkė. Su šiuo teiginiu sutinka ir mokslininkai, kurie savo tyrimais jau seniai yra patvirtinę ekologiško maisto, kosmetikos gaminių, valymo priemonių bei kitų produktų naudą.

Geriausias būdas įsitikinti, kad ekologiški gaminiai yra vertingi Jūsų kūnui – paprasčiausiai išbandyti juos. Kadangi nei maistas, nei kosmetikos gaminiai neturės neigiamo poveikio Jūsų kūnui - kartą pabandžius netikusių gaminių vartojimą visada galite nutraukti ir pagal poreikius rinktis tai, ka Jums labiausiai tinka. Visgi, nepamirškite, kad gera kosmetika yra ta, kuri padeda išsaugoti natūralų organizmo funkcionavimą.Kosmetika turi padėti natūralioms kūno funkcijoms dirbti našiau, o ne atlikti visą darbą už jį.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode