Parama dėkojame




Sprogimas

Burnos higiena namuose: niuansai, kuriuos turite įvertinti

 

Jeigu norite, kad Jūsų dantys visada būtų gražus ir sveiki – tokiu atveju jiems reikia skirti šiek tiek dėmesio. Tikrai nereikia daug ir tikrai nereikia pirkti labai brangių priemonių. Dažnai puikiai pasitarnauja ir paprasčiausias dantų šepetukas, dantų pasta, juolab, žinojimas, kaip tinkamai išvalyti dantukus.

www.pilene.lt klinikoje galite gauti naudingiausius patarimus, kurie padės tinkamai pasirūpinti dantukais. Specialistų atliekama profesionali higiena leis jaustis ramiai, kad dantys bus ne tik gražūs, tačiau ir sveiki. Būtent tokie, kokių nori kiekvienas asmuo.

Pirmiausia labai svarbu įsigyti visas reikalingas priemones. Dėl konkrečių priemonių pasirinkimo, kurios padės tinkamai pasirūpinti savo dantukais, labiausiai rekomenduojame kreiptis į savo odontologą, kadangi jis įvertinę Jūsų burnos būklę tuo pačiu gali patarti, kokios priemonės Jūsų atveju reikalingiausios ir kiek labai kruopštus valymas yra būtinas. Lygiai taip pat siūlome įvertinti ir tai, kad dantukus reikia valyt du kartus per dieną. Jeigu norite valyti dažniau – tokiu atveju siūlome tai daryti be dantų pastos. Taip pat rinktis tokią pastą, kurioje yra kuo mažiau fluoro. Paprasčiausiai jis kenkia dantukams ir natūralesnis pasirinkimas visada yra geresnis. Po kiekvieno valgio visada naudinga išgerti stiklinę vandens, kadangi jis sėkmingai nuvalo apnašas. Taip pat kiekvieno valymo metu procesui skirti bent jau dvi minutes. Daugelis galvoja, kad per 10 sekundžių sėkmingai nuvalo visus nešvarumus. Deja, toks valymas visiškai nesiskaito, kadangi nepašalinsite nešvarumų, kurie yra kiek sunkiau pasiekiamose vietose. Štai todėl profesionali burnos higiena ir yra būtina. Jos metu pasiekiamos ir tos burnos ertmės vietos, kurios atrodo gana problematiškos. O pašalinus nešvarumus – dantukai atrodys gražiai ir bus visiškai sveiki.

Kuo daugiau dėmesio savo kasdieninei burnos higienai skirsite – tuo geriau pavyks jaustis ir tuo sveikesnis būsite. Kasdieninė higiena prasideda nuo dėmesio ir meilės sau. Tuomet atsiranda poreikis rūpintis ir savo dantukais.

Pagal Pilene.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode