RETRO

Sveikatos dovanos – tobula priemonė parodyti dėmesį

Ieškodami dovanos brangiam žmogui: tėvams, vaikams, sesei, broliui, seneliams, draugams, paprastai norime nustebinti, suteikti šiltų emocijų, neretai ieškome praktiškos, naudingos dovanos, kuri naudojama primintų apie dovanotoją. Ar žinote, jog vienas geriausių pasirinkimų yra su sveikata susijusios dovanos? Taip yra todėl, kad drauge Jūs įteikiate ir savo meilę, dėmesį bei norą rūpintis žmogumi, kuriam ta dovana skirta. Tad jei artėja mylimo žmogaus gimtadienis, vestuvės, vestuvių metinės ar kita graži proga, pasižvalgykite po dovanų, susijusių su sveikata ir gera savijauta, spektrą.

Dovanos tėvams

Nepriklausomai nuo to, ar dovaną renkatės vienam iš tėvų, ar abiem, puikiai tiks masažuokliai – na, kas gi nemėgsta pasilepinti kokybišku masažu po įtemptos dienos? Rinkitės elektrinius masažuoklius, taip pat skirtus konkrečiai nugarai, kaklo ir pečių zonai, kojoms ir pan. Galbūt tėtis daug vairuoja ir skundžiasi nugaros skausmu? Tobula dovana jam – masažinė sėdynė. O štai mamai tikrai patiks limfodrenažinio masažo aparatas, puikiai aktyvinantis kraujotaką, todėl mama tikrai pamirš kojų nuovargį, maudimą, sunkumą kojose. Masažuoklis, kaip dovana, tikrai pasiteisins. Juo labiau atsižvelgiant į tai, jog daugelis gyvena gana įtemptu ritmu ir skiria mažai laiko sau bei rūpinimuisi savo sveikata. Atsipalaiduoti ir pailsėti – štai ko daugeliui trūksta, todėl masažuoklis neabejotinai bus įvertintas ir mielai naudojamas.

Dar tėvams galite įteikti ir žingsniamačius, pulsometrus ar širdies ritmo matuoklius – labai geros priemonės besirūpinantiems sveikata. Ar žinote, jog žingsniamačiai daugelį paskatina gyventi aktyviau? Regis, toks nedidelis prietaisas, tačiau kiekvienas nori jame matyti didesnius skaičiukus.

Dovana antrai pusei

Jei ieškote įsimintinos ir pasisekusios dovanos žmonai, pasižvalgykite po grožio prekių asortimentą. Dailiosios lyties atstovei tikrai patiktų gauti kokybiškos kosmetikos, vakuumo principu veikiantį veido valymo prietaisą, veido masažuoklį, padėsiantį dar dėmesingiau rūpintis veido oda, šviesos terapijos lempą (bus tobulas variantas, jei dovaną įteiksite šaltuoju metų laiku). Veido odai skirtos priemonės visada pelno moterų simpatijas, nes daugelis būtent šiai zonai skiria bene daugiausia dėmesio.

Daug moterų labai mėgsta rūpintis ir savo namų mikroklimatu, atmosfera, jaukumu, todėl moteriai galite įteikti ir kvapų difuzorių, oro drėkintuvą, kuris tikrai bus naudingas visų šeimos narių sveikatai.

Jei ieškote dovanos mylimam vyrui, puikus pasirinkimas galėtų būti pulsometras ar žingsniamatis, juo labiau jei vyras sportuoja. Taip pat profesionaliai ar mėgėjiškai sportuojančiam labai tiktų įteikti kokybiškų įtvarų, pavyzdžiui: alkūnės, riešo, kelio, čiurnos ar pan.

Dovana gerai draugei

Sutikime, ne visos moterys norėtų, jog jų mylimas vyras įteiktų masažuoklį celiulitui, gero anticeliulitinio kremo, priemonių, padedančių kovoti su raukšlelėmis ir stangrinančių odą, ar pan. Kai kurios moterys į tokias dovanas, gautas iš vyro, gali sureaguoti ne visai teigiamai – nors tokių norėtų ir jos būtų reikalingos, tačiau gauti nuo vyro ne visoms malonu. Tačiau nuo geriausios draugės – visai kas kita. Juk kam damos pasipasakoja esmines problemas dėl svorio, suglebusios odos, gilėjančių raukšlelių ir kitų grožio problemų? Žinoma, geriausioms draugėms! Todėl artėjant draugės gimtadieniui, Kalėdoms ar kitai ypatingai progai prisiminkite, dėl ko dažniausiai draugė guodžiasi. Puiki dovana jai gali būti kokybiška kosmetika veido odai, padėsianti kovoti su pirmosiomis raukšlelėmis ar mažinti jau įsisenėjusias, taip pat padėsianti stangrinti odą, suteikti jai elastingumo. Puiki dovana būtų ir priemonės celiulitui mažinti: anticeliulitiniai kremai, serumai ar specialūs masažuokliai.

Dovanos seneliams

Ieškote šio to ypatingo mylimiems seneliams? Garbaus amžiaus senjorams, žinoma, geriausios dovanos bus tos, kurios padės kovoti su turimomis sveikatos problemomis, padės gerinti gyvenimo kokybę, leis paprasčiau rūpintis savo sveikata.

Ne paslaptis, jog dažnas senjorų gyvenimo palydovas yra skausmas. Jei Jūsų seneliai taip pat dažnai su juo susiduria ar kasdien kovoja, dovanos galite pasižvalgyti šildyklių, masažuoklių, masažinių krėslų, elektrostimuliacijos aparatų asortimente – pasirinksite tai, kas tiks Jūsų seneliams bei atitiks Jūsų poreikius ir galimybes.

Vyresnio amžiaus žmonėms rekomenduojama namuose turėti kraujospūdžio matuoklį, pulsoksimetrą. Tad jei Jūsų seneliai jų neturi, tai bus šauni dovana, leisianti jiems kasdien rūpintis savo sveikata.

21-226

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode