Sprogimas

Grožio salonas moterį pakeitė iš esmės

Vilnietė Rima anksčiau į grožio salonuose teikiamas paslaugas žvelgė gan skeptiškai. Nors apsilankyti viename ar kitame grožio salone yra rekomendavusi ne viena draugė, moteris laikėsi savo ir manė, kad prižiūrėti veido odą, pasidaryti makiažą gali ir pati, neprofesionaliai.

Visgi, dabar situacija – pasikeitusi. Rimos požiūrį pakeitė vienintelis apsilankymas, kai ji ruošėsi į sesers vestuves.

Įkalbėjo motina

Praėjusią vasarą Rimos šeima aktyviai rengėsi išties didelei šventei – ištekėti ruošėsi jaunesnioji moters sesuo. Ta proga visos šeimos dailiosios lyties atstovės užsirašė į grožio saloną. Tiesa, Rima šios „prievolės“ tikėjosi išvengti, tačiau galiausiai neatsispyrė motinos įkalbinėjimams.

 

„Išties nesuprantu, kodėl mano dukra niekuomet nenorėjo eiti pasigražinti. Ji visuomet buvo labai graži mergaitė, tačiau juk grožiui ribų nėra. Buvau įsitikinusi, jog apsilankiusi grožio salone, ji gali atrodyti tiesiog pritrenkiančiai“, - sakė Rimos motina Audronė.

Lūkesčiai pasiteisino

Mamos lūkesčiai pasiteisino su kaupu. Apsilankymas grožio salone Rimą pakeitė tiesiog iš esmės, o vestuvių dieną jai komplimentus žarstė net nepažįstami žmonės.

„Buvo juokų, kad esu gražesnė net už nuotaką, nors mano sesuo atrodė išties fantastiškai, - džiaugsmo neslėpė Rima. – Tikrai nesitikėjau, kad grožio salonas gali taip pakeisti žmogų. Galvojau, kad tai labai brangi ir nelabai reikalinga paslauga. Dabar tikrai pakeičiau nuomonę“.

Rimai didelį įspūdį padarė ne tik veido procedūros. Jai taip pat buvo atliktas manikiūras, kuris taip pat paliko didelį įspūdį: „Namuose nagų taip niekada nesusitvarkyčiau. Dabar suprantu ką reiškia šios srities profesionalų darbas“.

Ne tik lankysis, bet ir rekomenduos

Dabar Rima grožio salone ketina lankytis kur kas dažniau. Ji juokauja, jog reikia atsigriebti už visus tuos metus, kai tokių įstaigų paslaugomis nesinaudojo. Vilnietė į grožio saloną yra užsirašiusi ir šį mėnesį. Artimiausio vizito tikslas – plaukų kirpimas.

„Išties ketinu į grožio saloną eiti dažniau. Man labai patiko, buvo nuostabu, ir supratau, kad klydau. Prieš vasarą noriu atnaujinti savo šukuoseną, todėl jau esu užsirašiusi vizitui. Esu įsitikinusi, jog po laukiančio vizito mano šukuosena atrodys puikiai!“, - su šypsena veide pasakojo Rima.

Rima žada ne tik varstyti grožio salono duris, bet ir rekomenduos tai draugėms, kurios šiomis paslaugomis nesinaudoja. Pasak Rimos klaidas visuomet reikia pripažinti ir jas išpirkti, todėl pakeitusi nuomonę ji linki kitoms moterims nesusidaryti klaidingo požiūrio.

„Tikrai suprantu, kad buvau neteisi. Turiu ne vieną draugę kuri mąsto taip kaip anksčiau mąsčiau aš. Dabar kai turiu patirties, tikrai joms patarsiu nueiti į grožio saloną ir išbandyti vienokią ar kitokią paslaugą. Tikiuosi, kad jos manęs paklausys. Juk dabar pati suprantu, kad negalima kažko vertinti, kai dar nesi to išbandęs“, - mintimis dalinosi Rima.

Reklama: groziui.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode