RETRO

Po Europą – su mikroautobusu

Jeigu keliaujate didesne kompanija, negu gali patogiai tilpti į vieną ar du automobilius, mikroautobusų nuoma bus idealus sprendimas.

Mikroautobusas talpina iki 20 keleivių ir tai yra itin patogi bei taupi transporto priemonė. Savo kelionės tikslą pasieksite beveik lygiai taip pat greitai, kaip važiuodami automobiliu. Skaitykite ir sužinokite apie mikroautobusų privalumus bei atraskite sau tinkamiausią modelį iš plataus transporto parko asortimento.

Komfortiškos ir malonios kelionės

Mikroautobusas yra dažnai kelionėms naudojama transporto priemonė. Kas lemia tokį mikroautobusų populiarumą? Visų pirma, tai salono erdvumas ir patogumas. Keliaudami mikroautobusais galėsite jaustis patogiai, o vairą patikėti patyrusiam vairuotojui ir pailsėti nuo vairavimo. Antra, mažesnės kuro išlaidos, nei keliaujant autobusu ar keliais automobiliais. Mikroautobusui taip pat negalioja tokie dideli greičio apribojimai kaip autobusui, todėl ši transporto priemonė gali ganėtinai greitai pasiekti kelionės tikslą.

Erdvūs salonai su visais patogumais

Keliaudami mikroautobusu galėsite mėgautis pro langą gražiais vaizdais, arba žiūrėti filmus ir klausytis muzikos, nes salonuose yra įrengta visa reikiama garso bei vaizdo įranga. Pristatomi nauji mikroautobusų modeliai su komfortiškomis sulankstomomis sėdynėmis bei oro kondicionieriais, todėl daug kelionės nepatogumų Jums patirti tikrai neteks.

Pasinerkite į patogias, atpalaiduojančias keliones po įvairias Europos šalis! Mikroautobusų nuoma bus puikus sprendimas tiek trumpoms išvykoms po mūsų šalį, tiek ilgoms kelionėms užsienyje.

Daugiau apie mikroautobusų nuomą rasite: http://www.autotransa.lt/

20-109

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode