Marcinkevičius




Brandžiam jubiliejui – dideli darbai ir svarūs pasiekimai

Praėjusį penktadienį lopšelis-darželis „Bitutė“ sulaukė svečių: 30-ties metų sukakties minėjime dalyvavo Seimo, Savivaldybės, įvairių įstaigų ir organizacijų bei verslo atstovai, kolegos iš Vilniaus ir Klaipėdos, buvę darbuotojai, auklėtiniai, tėveliai ir kiti svečiai.

 Pasidžiaugė nuveiktais darbais

Savivaldybės meras Antanas Tenys pasidžiaugė gražia „Bitutės“ veiklos sukaktimi bei dideliais darželio direktorių – Elvyros Kučkienės bei Astos Samoškienės – pasiekimais. Pasak mero, šiandieną darželio bendruomenė gali didžiuotis savo veikla ir besišypsančiais auklėtiniais. Taip pat A.Tenys palinkėjo geros nuotaikos, kūrybinio darbo, vaikų gausos, kantrybės, šilumos bei energijos.

Savivaldybės vadovai darželio direktorei perdavė Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus švietimo ugdymo įstaigoms skirtą paveikslą, įteikė 1 500 eurų čekį ir padėkos raštais apdovanojo „Bitutės“ darbuotojus.Taip pat rožių puokšte pagerbė pirmąją šio darželio direktorę E. Kučkienę.

Įteikė dovanėles ir keliavo laiku

Lopšelio- darželio direktorė A. Samoškienė dėkojo visiems atvykusiems kartu pasidžiaugti šia svarbia švente. Taip pat direktorė padėkojo visiems už palaikymą, bendradarbiavimą ir finansinę paramą ir įteikė simbolines atminimo dovanėles.

Susirinkusieji vaizdo pagalba buvo pakviesti „pakeliauti laiku“ – parodytas reportažas nuo pat darželio įsikūrimo iki šių dienų. Vieni prisiminė, kiti sužinojo darželio istoriją bei kasdieninę veiklą. Vyko auklėtojų ir auklėtinių parengtas koncertas.

     Po oficialios dalies svečiai apžiūrėjo darželio patalpas.

Parengta pagal Savivaldybės informaciją

http://showart.lt/

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode