Parama dėkojame




Neblaivūs vairuotojai toliau bruka kyšius policininkams

Neblaivūs vairuotojai toliau siūlo kyšius policininkams.

Antradienio vakarą apie 22 val. 30 min. Vilniaus rajone, Graičiūno kaime buvo sustabdytas neblaivus automobilį vairuojantis 28 metų vyras. Jam buvo nustatytas 1,3 promilės girtumas.

Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės vyriausiesiems patruliams vairuotojas davė 45 eurų kyšį, pranešė Policijos departamentas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl policijos papirkimo. Vairuotojui taip pat gresia bausmė už vairavimą išgėrus. Kadangi jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis, gresia bauda nuo 231 iki 289 eurų.

Savaitgalį Lietuvos kelių policijos tarnybos patruliai Šalčininkų rajone sulaikė neblaivų vairuotoją, kuris už tai, kad nebūtų baudžiamas, pasiūlė 3 tūkst. 310 eurų kyšį. Tai rekordinis kelių policininkui pasiūlytas kyšis pastaruoju metu.

23 metų jaunuoliui buvo nustatytas lengvas girtumas – 0,49 promilės alkoholio.

Vilnius, gruodžio 7 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode