Parama dėkojame




Sprogimas

Pastarieji 4 metai nebuvo išnaudoti valstybės pažangai - prezidentės patarėjas

 Prezidentės patarėjas vidaus politikos klausimais Mindaugas Lingė sako, pastarųjų ketverių metų valdžia neišnaudojo pažangai.

Šalies vadovės Dalios Grybauskaitės patarėjas interviu Žinių radijui antradienį pažymėjo, kad pastaruosius kelerius metus nebuvo ekonominių krizių, kurio stabdytų pažangą.

„Mes turime ketverių metų valdymo nepertraukiamą laikotarpį, laikotarpis pasižymėjo tuo, kad jis buvo pakankamai ramus ekonomiškai, buvo ekonominio augimo metai didesnio ar mažesnio, neteko susidurti su didelėmis krizėmis, kurios būtų paveikusios ir reikalavusios labai sudėtingų sprendimų tuo laikotarpiu. Bet mes nematome išnaudojimo, kaip būtų galima išnaudoti, valstybės pažangos tikslams pasiekti. Ir apibendrinant, žiūrint į šitų metų laikotarpį, mes tikrai galime konstatuoti, kad turime pasekmes socialiai nejautrios politikos“, - dėstė M.Lingė.

Jis dėstė, jog naujai valdžiai po rinkimų prezidentė kels uždavinį mažinti skurdą, stiprinti švietimą, skaidrinti viešuosius pirkimus, optimizuoti viešąjį sektorių, ambicingiau valdyti valstybės įmones.

Vilnius, spalio 18 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode