Parama dėkojame




Mažeikių miesto mokiniai – aktyvūs olimpiadų dalyviai

Gražų ir saulėtą trečiąjį spalio mėnesio sekmadienį į Kalnėnų pagrindinę mokyklą rinkosi mokiniai, nekantraujantys išbandyti savo jėgas Kings matematikos olimpiadoje.

Jaunesni, atėję su tėveliais, iki pat konkurso pradžios klausė vyresniųjų padrąsinimų ir kartojosi išmoktas formules ir pagrindines teorijas.

 

Pirmą kartą Mažeikiuose vykusia olimpiada susidomėjo ir atėjo daugiau nei šimtas mokinių! Tai parodo, kad mieste gyvena tikrai aktyvūs vaikai ir tėveliai.

Kings komanda matematikos olimpiados rezultatus paskelbs per penkias darbo dienas, o šiuo metu raginame mokinius ruoštis artėjančiai anglų kalbos olimpiadai, kuri vyks jau spalio 30 dieną Kalnėnų pagrindinėje mokyloje. Kviečiame registruotis www.kings.lt ir nemokamai dalyvauti anglų kalbos olimpiados kvalifikaciniame etape!

Kings olimpiadų tikslas – skatinti kitokį, novatoriškesnį, linksmesnį požiūrį į neformalųjį ugdymą, padėti moksleiviams ne tik pagerinti savo akademinius rezultatus, bet ir įgyti pasitikėjimo savo jėgomis, praktinių laiko valdymo įgūdžių, kurie pravers tiek brandos egzaminų metu, tiek tolesniame akademiniame kelyje.

Džiaugiamės pirmąja šio semestro olimpiada ir nekantriai laukiame kitų susitikimų!

Patricija KALKYTĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode